ΤΗΛΕΣΚ. SKYLINE BASE 50T

ΤΗΛΕΣΚ. SKYLINE BASE 50T

ΤΗΛΕΣΚ. SKYLINE BASE 50T

LEVENHUK

Το Levenhuk Skyline BASE 50Tείναι ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο, κατάλληλο για αστρονομικές παρατηρήσεις από αρχάριους και παιδιά.
94,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-72846

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ SKYLINE BASE 50T 

Το Levenhuk Skyline Base 50T είναι ένα διοπτρικό τηλεσκόπιο, κατάλληλο για αστρονομικές παρατηρήσεις από αρχάριους. Αυτό το μοντέλο διαθέτει οπτικά πολύ καλής ποιότητας, αξιόπιστη κατασκευή και είναι έυκολο στη χρήση. Με αυτό το τηλεσκόπιο θα έχετε τη δυνατότητα να παρατηρήσετε τους κρατήρες της σελήνης, φάσεις της Αφροδίτης,την ερυθρά κηλίδα του Δία, δαχτυλίδια του Κρόνου και μια μεγάλη ποικιλία άλλων ουράνιων αντικειμένων. Το Levenhuk Skyline Base 50T είναι επίσης κατάλληλο και για επίγειες παρατηρήσεις.

Οι φακοί καλύπτονται με ειδική επίστρωση, η οποία επιτρέπει τη μέγιστη ικανότητα συλλογής φωτός των οπτικών. Ως αποτέλεσμα, οι εικόνες που μπορείτε να απολαύσετε με αυτό το τηλεσκόπιο είναι πάντα ζωντανές και καθαρές.

Το τηλεσκόπιο διαθέτει 5x ερευνητή, το οποίος σας βοηθά να βρείτε εύκολα τα επιθυμητά ουράνια αντικείμενα.

Θυμηθείτε ότι όσο υψηλότερη είναι η μεγέθυνση, τόσο μικρότερο είναι το οπτικό πεδίο που μπορείτε να παρατηρήσετε. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τις παρατηρήσεις σας με το προσοφθάλμιο που έχει το μεγαλύτερο εστιακό μήκος. 

Ο σωλήνας του τηλεσκοπίου είναι τοποθετημένος σε μία αλταζιμουθιακή στήριξη, επιτρέποντάς σας να μετακινήσετε τον σωλήνα οριζόντια και κάθετα. Ένα ανθεκτικό τρίποδο από αλουμίνιο που υποστηρίζει τη βάση παρέχεται με ένα βολικό δίσκο αξεσουάρ, που αυτό σημαίνει ότι επιπλέον προσοφθάλμιοι φακοί θα είναι επίσης εύκολα προσβάσιμοι κατά τη διάρκεια των παρατηρήσεων σας.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Οπτικός Σχεδιασμός Διοπτρικό Αχρωματικό
Διάμετρος (mm) 50
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 600
Εστιακός Λόγος (f/) 12
Στήριξη Αλταζιμουθιακή
Ερευνητής 5x24
Προσοφθάλμιο 4mm (150x), 12.5mm (48x), 20mm (30x), 1.5x ανορθωτικό προσοφθάλμιο, 3x Barlow
Χαρτοκιβώτιο 1 860 x 200 x 135 mm ( 2.4 Kg )

Εγγύηση εφ' όρου ζωής

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό