BRESSER
Το Analyth STR Trino είναι ιδιαίτερα ευέλικτο στη χρήση, καθώς είναι κατάλληλο για την σχολική αίθουσα, αλλά και για όσους ασχολούνται με έντομα, φυτά, ορυκτά κ.α. είτε ως χόμπι, είτε λόγω εργασίας.
Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)
Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.
Στερεοσκόπιο Bresser Analyth STR Trino
Με μια ματιά:
Το στερεοσκόπιο Analyth STR Trino της Bresser διαθέτει 3 αντικειμενικούς φακούς που μπορούν να εναλλάσσονται με απλή περιστροφή και να προσφέρουν μεγέθυνση 10x, 20x ή 40x. Αυτό σημαίνει ότι οι μεγεθύνσεις μπορούν να αλλάξουν εύκολα και άμεσα. Ο στερεοσκοπικός σχεδιασμός του επιτρέπει την παρατήρηση τρισδιάστατων αντικειμένων. Η χαμηλότερη από τις προσφερόμενες μεγεθύνσεις, 10x, είναι κατάλληλη όταν στην παρατήρηση συμμετέχουν παιδιά. Αντικείμενα μεγέθους έως και 20 mm μπορούν να παρατηρηθούν ολόκληρα. Το Analyth STR Trino είναι ιδιαίτερα ευέλικτο στη χρήση, καθώς είναι κατάλληλο για την σχολική αίθουσα, αλλά και για όσους ασχολούνται με έντομα, φυτά, ορυκτά κ.α. είτε ως χόμπι, είτε λόγω εργασίας. Το μικροσκόπιο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποιοτικούς ελέγχους, στην κηπουρική και τη γεωργία, στην υδρολογία κ.α.
Η τριόφθαλμη κεφαλή του είναι συμβατή (ανάλογα με τον αντάπτορα) με κάμερες μικροσκοπίων και κάμερες SLR για άμεση και εύκολη λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η διακορική απόσταση είναι προσαρμόσιμη, ενώ μπορεί να γίνει και ρύθμιση διοπτρίας. Τα προσοφθάλμια έχουν μεγάλο οπτικό πεδίο 20 mm και διαθέτουν λαστιχένια παρεκτάματα.
Το Analyth STR Trino λειτουργεί είτε με τροφοδοσία μέσω σύνδεσης σε πρίζα, είτε με 3 μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται). Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους.
Καθ.Βάρος (γρ.) | 2493 |
---|---|
Μεγεθύνσεις (x) | 10x/20x/40x |
Κεφαλή | Τριοφθαλμική, με ρύθμιση της διακορικής απόστασης και διοπτρική ρύθμιση |
Φωτισμός | LED |
Είδος Τράπεζας | Σταθερή |
Χαρτοκιβώτιο 1 | 400 x 310 x 220 mm |
Στην συσκευασία περιλαμβάνονται: