ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

LEVENHUK

Καθαρίστε τις επιφάνειες των οπτικών σας από σκόνη, δακτυλικά αποτυπώματα ή λάδια χωρίς να τις γρατζουνάτε.


6,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-29282
ΠΑΝΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ LEVENHUK

Καθαρίστε τις επιφάνειες των οπτικών σας από σκόνη, δακτυλικά αποτυπώματα ή λάδια χωρίς να τις γρατζουνάτε.

Το πανάκι καθαρισμού της Levenhuk, από μικροφίμπρα, είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό των οπτικών οργάνων σας, όπως για παράδειγμα μικροσκόπια, τηλεσκόπια, κιάλια, διόπτρες. Με αυτό το μαλακό πανάκι μπορείτε να σκουπίσετε απαλά τους φακούς χωρίς να προκαλέσετε γρατσουνιές στις επιστρώσεις τους. Το ύφασμα αφαιρεί σκόνη, ίχνη λιπαρότητας και νερό χωρίς να αφήνει κηλίδες ή γραμμές. Αυτό το πανάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό φωτογραφικών μηχανών ή γυαλιών οράσεως. Με ένα πέρασμα τα οπτικά σας θα είναι καθαρά, χωρίς σκόνη, δακτυλικά αποτυπώματα ή λεκέδες από λιπαρότητα. Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτό το πανάκι αφαιρεί επίσης όλα τα βακτήρια. 

Με μια ματιά: 

  • Δεν γρατζουνάει τις επιστρώσεις των οπτικών

  • Δεν αφήνει κηλίδες ή γραμμές 

Το πανάκι καθαρισμού από μικροφίμπρα, της Levenhuk, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον καθαρισμό οπτικών. Σύνθεση: 100% πολυεστέρας.

Προϊόν για γενική χρήση. Επιτρέπεται η χρήση από παιδιά άνω των 3 ετών.

Διαστάσεις: 12.8 x 11.6 εκ

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό