Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Όταν παραλάβετε  την παραγγελία σας, παρακαλείστε να διατηρήσετε την αρχική συσκευασία του προϊόντος σε άριστη κατάσταση, τουλάχιστον για το χρονικό διάστημα των 14 ημερών,  έτσι ώστε στην περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε επιστροφή να μη υπάρξει πρόβλημα κατά τη μεταφορά του προϊόντος. 

Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας δίνοντας μας το ονοματεπώνυμο στο οποίο έγινε η παραγγελία και τον κωδικό της. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για την επιστροφή μόνο τηλεφωνικά στα τηλεφωνα 2310/533902 & 2310/541826. 
Σε κάθε περίπτωση παρακαλείστε να αναφέρετε

• Τον κωδικό της παραγγελίας 
• Την ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου δέματος

Δεν μπορούν να γίνουν δεκτές επιστροφές χωρίς προειδοποίηση
Επιστροφές παραγγελιών γίνονται δεκτές για οποιοδήποτε λόγο, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή μια παραγγελίας, θα πρέπει η αρχική συσκευασία του προιόντος, όπως και το ίδιο το προιόν,  να παραμείνουν σε άριστη κατάσταση. Για να επιστρέψετε μια παραγγελία, θα πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε πρώτα με το λογιστήριό μας στα τηλεφ. 2310/533902 και 2310/541826, για να πάρετε έγκριση και κωδικό επιστροφής της παραγγελίας.
Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται με υπαιτιότητα του αγοραστή και τα επιστραφέντα είδη παραμένουν απολύτως καινούργια και άθικτα, οι δε αρχικές συσκευασίες τους παρέμειναν σε άριστη κατάσταση, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με τα έξοδα της αρχικής αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας του.
Εάν ένα προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις περιγραφές της διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας ή διαπιστωθεί από τον παραλήπτη ότι είναι ελαττωματικό από κατασκευής, τότε ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται κατά την επιστροφή του στην εταιρία μας με οποιοδήποτε έξοδο αποστολής κλπ και του επιστρέφονται άμεσα όλα τα χρήματα τα οποία τυχόν κατέβαλε κατά την παραλαβή του ή ακυρώνονται οι τυχόν χρεώσεις του σε πιστωτικές κάρτες.

Το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης φροντίζει για τον ποιοτικό έλεγχο και τη σωστή αποστολή ενός προϊόντος. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τη μη ύπαρξη οποιουδήποτε εργοστασιακού ελαττώματος. Τα προϊόντα εισαγωγής καλύπτονται από εργοστασιακές εγγυήσεις τουλάχιστον ενός έτους (βλ. ενότητα εξυπηρέτησης πελατών – εγγύηση προϊόντων).
Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ελάττωμα οποιασδήποτε μορφής σε προϊόν που μόλις έχετε παραλάβει, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. 

Η εταιρία μας διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και ένας από τους συνεργάτες μας θα φροντίσει να επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν,  έτσι ώστε να εντοπιστεί που ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Το ελαττωματικό προϊόν μπορεί να αντικατασταθεί  εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον ελεγχθεί από τους τεχνικούς μας ως προς το ελάττωμα που έχει αναφερθεί και με την προϋπόθεση βέβαια ότι υπάρχει διαθέσιμο στις αποθήκες μας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες ή φθορές που προκλήθηκαν στο προϊόν κατά τη μεταφορά ή την αποσυσκευασία του από τον πελάτη. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ισχύει ούτε η εγγύηση του προϊόντος.