ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M2 100x-900x

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M2 100x-900x

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M2 100x-900x

LEVENHUK

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 είναι θαυμάσιο όργανο για τον μικρό βιολόγο. Επιτρέπει τη μελέτη διαφανών δειγμάτων και συνοδεύεται από ένα σετ πειραμάτων
39,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-69740

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M2 

 

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 είναι θαυμάσιο όργανο για τον μικρό βιολόγο. Το μικροσκόπιο είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Επιτρέπει τη μελέτη διαφανών δειγμάτων και συνοδεύεται από ένα σετ πειραμάτων. Το παιδί μπορεί να παρατηρεί τις έτοιμες διαφάνειες δειγμάτων και να παρακολουθεί την ανάπτυξη αρτεμίων σε ένα εκκολαπτήριο. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται επίσης ειδικά εργαλεία για ανεξάρτητη παρασκευή δειγμάτων για το μικροσκόπιο.

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 έχει περιστρεφόμενο ρύγχος, που είναι εφοδιασμένο με τρεις αντικειμενικούς φακούς. Οι φακοί είναι προεγκατεστημένοι. Αυτοί οι φακοί δίνουν τη δυνατότητα για διάφορες μεγεθύνσεις μεταξύ 100x-900x. Ο φωτισμός βρίσκεται κάτω από την τράπεζα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός κατόπτρου και μιας λάμπας πυρακτώσεως – η μονάδα φωτισμού περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της.

Η τράπεζα είναι εξοπλισμένη με μεταλλικά ελάσματα για τη συγκράτηση των δειγμάτων. Η εστίαση γίνεται μέσω μιας ροδέλας. Ο φωτισμός τροφοδοτείται από μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται). Το σώμα είναι ελαφρύ, φτιαγμένο από αξιόπιστο πλαστικό. Το μικροσκόπιο έχει ελκυστική χρωματιστή συσκευασία.

Το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M2 δεν είναι συμβατό με ψηφιακές κάμερες Levenhuk, επειδή ο σωλήνας του προσοφθαλμίου του έχει τη μη τυπική διάμετρο 17mm.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μεγεθύνσεις (x) 100-900
Φωτισμός Πυρακτώσεως
Προσοφθάλμιο 10х

Κεφαλή Μονόφθαλμη
Υλικό οπτικών Οπτικό πλαστικό
Περιστρεφόμενο ρύγχος 3 αντικειμενικοί
Εστίαση χοντρική
Υλικό σώματος πλαστικό
Φωτισμός Λάμπα πυρακτώσεως, κάτοπτρο
Τροφοδοσία 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται)


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Έτοιμες διαφάνειες (3 τμχ)
• Κενές διαφάνειες (3 τμχ)
• Καλύμματα (6 τμχ)
• Αυτοκόλλητα για τις διαφάνειες (6 τμχ)
• Κόλλα
• Θαλασσινό αλάτι
• Φιαλίδιο με αρτέμια
• Εκκολαπτήριο για αρτέμια
• Σπάτουλα
• Νυστέρι
• Λαβίδα

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό