ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M101 (AMETHYST)

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M101 (AMETHYST)

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M101 (AMETHYST)

LEVENHUK

Τα Levenhuk LabZZ είναι καινούρια μικροσκόπια, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους πιο νεαρούς εξερευνητές του μικρόκοσμου.

49,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-69058

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ LABZZ M101 

Τα Levenhuk LabZZ είναι καινούρια μικροσκόπια, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους πιο νεαρούς εξερευνητές του μικρόκοσμου. Τα μικροσκόπια Levenhuk LabZZ έχουν σώματα με μοναδική σχεδίαση και όμορφα ημιδιαφανή χρώματα. Κάθε μοντέλο συνοδεύεται από ένα σετ πειραμάτων Levenhuk K50, που περιέχει όλα όσα χρειάζονται για ανεξάρτητη έρευνα στο σπίτι. Το έγχρωμο εγχειρίδιο οδηγιών αποτελεί ενδιαφέρον και ενημερωτικό ανάγνωσμα για τον νεαρό εξερευνητή.

Τα μικροσκόπια Levenhuk  LabZZ είναι εφοδιασμένα με τρεις ποιοτικούς αντικειμενικούς φακούς (4x, 10x και 40x) και ένα προσοφθάλμιο δύο θέσεων WF10x-16x. Δίνουν μεγέθυνση μέχρι 640x. Τα ποιοτικά οπτικά αποδίδουν πραγματικά λαμπρή, ευκρινή και ζωηρή εικόνα των παρατηρούμενων δειγμάτων. Τα μικροσκόπια διαθέτουν φωτισμό LED μεταβλητής έντασης από κάτω, που επιτρέπει την παρατήρηση διαφανών δειγμάτων.

Τα βασικά χαρακτηριστικά των μικροσκοπίων Levenhuk LabZZ M101:
• Μικροσκόπια για παιδιά, με μεγέθυνση έως 640x
• Το πρωτότυπα σχεδιασμένο πλαστικό σώμα είναι αξιόπιστο και ελαφρύ
• Προσοφθάλμιο δύο θέσεων WF10x–16x
• Δυνατή η χρήση και σε εξωτερικό χώρο, αφού τροφοδοτείται από μπαταρία
• Φωτισμός LED χαμηλής κατανάλωσης
• Περιλαμβάνεται σετ πειραμάτων Levenhuk K50

Πώς φαίνεται ένα μικρό έντομο υπό υψηλή μεγέθυνση; Πώς είναι η εσωτερική δομή των φυτών; Τι ζει σε μια σταγόνα νερό; Με το μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M101 Amethyst, τα παιδιά θα βρουν τις απαντήσεις σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα που απασχολούν τα νεαρά και φιλοπερίεργα μυαλά. Το σετ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τα πρώτα ανεξάρτητα πειράματα – έτοιμα δείγματα, ειδικά εργαλεία για δουλειά στο μικροσκόπιο και ένα ενημερωτικό εγχειρίδιο οδηγιών με πολλά ενδιαφέροντα πειράματα. Το μικροσκόπιο έχει εμφάνιση που ξεχωρίζει, χάρη στο ημιδιαφανές χρώμα αμέθυστου – είναι ένα θαυμάσιο δώρο για έναν νεαρό βιολόγο!

Ποιοτικά οπτικά
Το μικροσκόπιο είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, αλλά, όσον αφορά την οπτική του απόδοση, αυτό το μοντέλο δεν υπολείπεται από πολλά μικροσκόπια «ενηλίκων». Το όργανο είναι εφοδιασμένο με τρεις αντικειμενικούς φακούς. Για να αλλάξετε τη μεγέθυνση, δεν χρειάζεται να διακόψετε την εργασία σας – μπορείτε πολύ γρήγορα να αλλάξετε αντικειμενικό στρέφοντας το ρύγχος. Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου είναι το προσοφθάλμιο δύο θέσεων, που αντικαθιστά δύο προσοφθάλμια, πολλαπλασιάζει τη μεγέθυνση των αντικειμενικών κατά 10x και 16x, και είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Το παιδί σας δεν θα χρειάζεται να αλλάζει προσοφθάλμια και έτσι δεν πρόκειται ποτέ να μπερδευτεί. Οι συνδυασμοί των τριών αντικειμενικών με αυτό το προσοφθάλμιο δίνουν τελικά τις ακόλουθες μεγεθύνσεις: 40x, 64x, 100x, 160x, 400x και 640x.

Μελέτη δειγμάτων
Για την παρατήρηση του φτερού μιας μύγας ή των κυττάρων ενός κρεμμυδιού, πρέπει να τοποθετηθεί ένα λεπτό διαφανές δείγμα στην στρογγυλή τράπεζα. Τα ελάσματα συγκρατούν το δείγμα στη θέση του – δεν φεύγει από το οπτικό σας πεδίο αν κάνετε μια απρόσεχτη κίνηση. Το φως που εκπέμπεται από τις διόδους LED (που βρίσκονται κάτω από την τράπεζα) περνάει μέσα από το δείγμα και σχηματίζει το μεγεθυσμένο είδωλο. Η ρυθμιζόμενη ένταση του φωτός είναι μια χρήσιμη δυνατότητα, αφού μπορείτε να την αυξάνετε, όταν τα δείγματα είναι παχιά και λιγότερο διαφανή, και να τη μειώνετε, όταν είναι λεπτά και πολύ διαφανή.

Άνετη και ασφαλής σχεδίαση
Το σώμα του μικροσκοπίου είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό – το όργανο είναι πολύ ελαφρύ, κι ωστόσο ανθεκτικό και αξιόπιστο. Για να έχετε πιο άνετη θέση κατά την παρατήρηση, η κεφαλή του μικροσκοπίου είναι κεκλιμένη κατά 45 μοίρες. Το μικροσκόπιο τροφοδοτείται από μπαταρίες, έτσι είναι και πιο ασφαλές και πιο φορητό.

Ενδιαφέροντα πειράματα
Το μικροσκόπιο συνοδεύεται από ένα σετ πειραμάτων που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για την εκτέλεση πειραμάτων στο σπίτι! Το ενημερωτικό εγχειρίδιο οδηγιών θα μάθει στο παιδί σας πώς δουλεύει το μικροσκόπιο, τι μπορεί να κάνει με αυτό, πώς να παρασκευάσει δείγματα για το μικροσκόπιο, πώς να εκθρέψει μικροσκοπικά οστρακόδερμα στο σπίτι, και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα!


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μεγεθύνσεις (x) 40-640
Φωτισμός LED
Προσοφθάλμιο WF10x–16x
Διαστάσεις Τράπεζας (mm) 82 mm, με ελάσματα συγκράτησης

Κεφαλή: Μονόφθαλμη, υπό γωνία 45°
Υλικό οπτικών: Οπτικό πλαστικό
Διάμετρος σωλήνα προσοφθαλμίου: 30 mm
Περιστρεφόμενο ρύγχος: 3 αντικειμενικοί
Τράπεζα: με ελάσματα συγκράτησης
Περιθώρια κίνησης της τράπεζας, μέσω του μηχανισμού εστίασης: 0-15 mm, κάθετα
Διάφραγμα: Δίσκος διαφράγματος (6 ανοίγματα)
Εστίαση: Χοντρική
Υλικό σώματος: Πλαστικό
Ρύθμιση της φωτεινής έντασης: Ναι
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες AA

 

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• 2 μπαταρίες AA
• Σετ πειραμάτων Levenhuk K50
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ' όρου ζωής

Διαστάσεις συσκευασίας:13x18.5x27 cm

 

Το σετ πειραμάτων Levenhuk K50 περιλαμβάνει:

• Εγχειρίδιο οδηγιών "Ελκυστικό Μικροσκόπιο. Εξέταση του Μικρόκοσμου."
• Λαβίδα
• Εκκολαπτήριο για αρτέμια
• Μικροτόμο
• Φιαλίδιο με μαγιά
• Φιαλίδιο με πίσσα
• Φιαλίδιο με αλάτι
• Φιαλίδιο με αρτέμια
• 5 δείγματα έτοιμα για χρήση
• 5 κενές διαφάνειες
• Σταγονόμετρο
• Κάλυμμα για τη σκόνη

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό