ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G4 10x-25x

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G4 10x-25x

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G4 10x-25x

LEVENHUK

Τα μεγεθυντικά γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G4 είναι ιδανικά για επαγγελματίες που εργάζονται με μικρά αντικείμενα και χρειάζονται ένα εργαλείο με μεγάλη μεγεθυντική ισχύ.

29,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-70432

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G4 10x-25x

Τα μεγεθυντικά γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G4 είναι ιδανικά για επαγγελματίες που εργάζονται με μικρά αντικείμενα και χρειάζονται ένα εργαλείο με μεγάλη μεγεθυντική ισχύ. Αυτοί οι μεγεθυντικοί φακοί είναι εξαιρετικοί για εξέταση κοσμημάτων ή επισκευή ρολογιών. Αυτό το εύχρηστο εργαλείο διαθέτει φωτισμό LED, εναλλάξιμους φακούς και ένα άνετο πλαίσιο γυαλιών.

Οι φακοί βρίσκονται κοντά στα μάτια και αυτό βοηθά στην αποφυγή του επιπλέον φωτός από την άκρη. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ή και τους δύο φακούς. Ο φωτισμός LED είναι χρήσιμος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τόσο οι δεξιοί όσο και οι αριστεροί φακοί έχουν ενσωματωμένα LED και μπορείτε να κατευθύνετε το φως τους ακριβώς στο αντικείμενο της μελέτης.

Υπάρχουν 4 σετ εναλλάξιμων φακών στο κιτ (10x, 15x, 20x ή 25x). Για να αλλάξετε τη μεγέθυνση, απλά τοποθετήστε ένα άλλο ζεύγος φακών.

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 21mm (8 φακοί σε 4 σετ)
Μεγέθυνση: 10x/15x/20x/25x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 6 μπαταρίες LR1130 (περιλαμβάνονται)
Φωτισμός: 2 λευκά LED
Μέγεθος πακέτου: 18.5×20.5×7 εκ

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό