ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G3 1x-3.5x LED

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G3 1x-3.5x LED

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G3 1x-3.5x LED

LEVENHUK

Πέντε βήματα μεγέθυνσης από 1x έως 3.5x, ενσωματωμένο φωτισμό LED και η δυνατότητα εύκολης αλλαγής των γυαλιών σε μεγεθυντικό φακό, όλα αυτά είναι ο μεγεθυντικός φακός γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G3
19,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-69673

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ ZENO VIZOR G3 1x-3.5x  

Πέντε βήματα μεγέθυνσης από 1x έως 3.5x, ενσωματωμένο φωτισμό LED και η δυνατότητα εύκολης αλλαγής των γυαλιών σε μεγεθυντικό φακό, όλα αυτά είναι ο μεγεθυντικός φακός γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G3. Με αυτά τα γυαλιά μπορείτε πάντα να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα ενώ κάνετε εργασία ακριβείας. 

Τα μεγεθυντικά γυαλιά Levenhuk Zeno Vizor G3 διαθέτουν εναλλάξιμους φακούς κατασκευασμένους από πλαστικό. Το επίπεδο διαφάνειας και πυκνότητας αυτού του οπτικού υλικού δεν είναι καθόλου κατώτερο από το γυαλί, ενώ η αντοχή του σε ζημιές είναι πολύ υψηλότερη. Οι φακοί μπορούν να συνδεθούν στο πλαίσιο, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε τη μεγέθυνση. Μπορείτε να τα φορέσετε με δύο τρόπους, με το κλασικό πλαίσιο που καθιστά δυνατή τη χρήση του μεγεθυντικού φακού ως συνηθισμένα γυαλιά ή με ένα ρυθμιζόμενο ελαστικό ιμάντα γύρω από το μέτωπό σας. Μπορείτε εύκολα να τα αλλάξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας εκείνη τη στιγμή. 

Ο μεγεθυντικός φακός διαθέτει ενσωματωμένο φωτισμό LED, ο οποίος λειτουργεί με μπαταρίες (περιλαμβάνονται στο κιτ). Ο φωτισμός παρέχει επαρκές φως και σας επιτρέπει να φωτίσετε με ακρίβεια το παρατηρούμενο αντικείμενο.

Διάμετρος φακού (διαστάσεις): 84x28mm (5 φακοί)
Μεγέθυνση: 1x/1.5x/2x/2.5x/3.5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 3 μπαταρίες LR1130 (περιλαμβάνονται)
Φωτισμός: 2 λευκά LED
Μέγεθος πακέτου: 22.5×17.5×4.7 εκ

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό