ΠΡΟΣΟΦΘ. WΙDΕ ANGLE 20mm

ΠΡΟΣΟΦΘ. WΙDΕ ANGLE 20mm

ΠΡΟΣΟΦΘ. WΙDΕ ANGLE 20mm

AURIGA

Η ευκρίνεια και η αντίθεση αυτών των προσοφθάλμιων φακών θα εκπλήξουν και τους πιο προσεκτικούς και σχολαστικούς παρατηρητές. Απίστευτες παρατηρήσεις της σεληνιακής επιφάνειας, του Ήλιου, των πλανητών, ακόμη και αντικειμένων του βαθέως ουρανού σας περιμένουν.

54,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AUWA-20

ΕΥΡΥΓΩΝΙΟ ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ WA 20mm

H Auriga παρουσιάζει την οικογένεια των ευρυγώνιων προσοφθάλμιων φακών με φαινόμενο οπτικό πεδίο 65° (για το μοντέλο 8 mm το πεδίο είναι 60°), με κάνη 31,8 mm και αντιανακλαστική επίστρωση FMC. Η σειρά Auriga WA αποτελείται από τέσσερις προσοφθάλμιους φακούς: 8mm, 12mm, 17mm και 20mm. Κάθε φακός αυτής της σειράς έχει 4 στοιχεία. Η οπτική διάταξη που υιοθετείται σε αυτά τα προσοφθάλμια εγγυάται εξαιρετική παρατηρησιακή εμπειρία με κάθε τύπο τηλεσκοπίου. Το φαινόμενο πεδίο των 65° (60° για το μοντέλο των 8mm) είναι η χρυσή τομή για όσους αναζητούν προσοφθάλμιους φακούς με υψηλό λόγο τιμής / απόδοσης, ενώ αποτελεί αναβάθμιση σε σχέση με τα τυπικά προσοφθάλμια που συνοδεύουν τα τηλεσκόπια εισαγωγικού και μεσαίου επιπέδου.

Η ευκρίνεια και η αντίθεση αυτών των προσοφθάλμιων φακών θα εκπλήξουν και τους πιο προσεκτικούς και σχολαστικούς παρατηρητές. Απίστευτες παρατηρήσεις της σεληνιακής επιφάνειας, του Ήλιου, των πλανητών, ακόμη και αντικειμένων του βαθέως ουρανού σας περιμένουν. Όλοι οι προσοφθάλμιοι φακοί της σειράς έχουν eye relief 17mm. Η απόδοση στα άκρα του πεδίου είναι καλή και δεν παρατηρούνται ανεπιθύμητες ανακλάσεις. Η αντιανακλαστική επίστρωση FMC εγγυάται εικόνες με πολύ υψηλά επίπεδα λαμπρότητας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Eye Relief (mm) 17
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 20
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 65
Πλήθος οπτικών στοιχείων 4
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό