ΤΗΛΕΣΚ.

ΤΗΛΕΣΚ. "ASTROFI 5 WIFI"

ΤΗΛΕΣΚ. "ASTROFI 5 WIFI"

CELESTRON

Το τηλεσκόπιο Astro Fi 5, τύπου Schmidt-Cassegrain, είναι ένα ολοκληρωμένο τηλεσκόπιο, με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να το χειριστείτε μέσω του smart phone ή του tablet σας, με τη βοήθεια της εφαρμογής Celestron SkyPortal. 

949,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE22204

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ASTROFI 5"

H Celestron αλλάζει τον τρόπο που χαιρόμαστε την αστρονομία, αλλάζοντας τον τρόπο πλοήγησης στον ουρανό. Το τηλεσκόπιο Astro Fi 5, τύπου Schmidt-Cassegrain, είναι ένα ολοκληρωμένο τηλεσκόπιο, με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, που επιπλέον σας δίνει τη δυνατότητα να το χειριστείτε μέσω του smart phone ή του tablet σας, με τη βοήθεια της εφαρμογής Celestron SkyPortal. Χρησιμοποιώντας τον πανέμορφο και διαδραστικό χάρτη του ουρανού, αγγίξτε στην οθόνη σας το αντικείμενο που θέλετε να δείτε μέσα από το τηλεσκόπιο, και το τηλεσκόπιο αυτόματα θα το στοχεύσει. 


 

 

• Χειριστείτε το τηλεσκόπιό σας μέσω του ενσωματωμένου WiFi, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή (app) Celestron SkyPortal για iPhone, iPad, και συσκευές που τρέχουν Android
• Το τηλεσκόπιο, τύπου Schmidt-Cassegrain, Astro Fi 125 mm f/10, με οπτικά εφοδιασμένα με επιστρώσεις StarBright XLT, προσφέρει εξαιρετική θέα της Σελήνης και των πλανητών, καθώς και αντικειμένων που βρίσκονται πέρα από το ηλιακό μας σύστημα (αντικείμενα του μακρινού διαστήματος).
• Ο δίσκος παρελκομένων έχει θέσεις για δύο προσοφθάλμια των 1,25 ιντσών και για διάφορα άλλα παρελκόμενα. Έχει, επίσης, μια περιοχή με λαστιχένια γράμμωση για την τοποθέτηση ενός smart phone ή ενός μικρού tablet.
• Περιλαμβάνονται ερευνητής StarPointer, 2 προσοφθάλμια Kellner και ένα διαγώνιο κάτοπτρο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 11000
Οπτικός Σχεδιασμός Καταδιοπτρικό Schimdt-Cassegrain
Διάμετρος (mm) 125
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 1250
Εστιακός Λόγος (f/) 10
Στήριξη Αλταζιμουθιακή Ρομποτική AZ GoTo WiFi
Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας (Star Pointer)
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 250
Προσοφθάλμιο 10mm (125x), 25mm (50)
Χαρτοκιβώτιο 1 910 x 430 x 250 mm ( 11 Kg )

Διαγώνιο 1.25"
Δίσκος παρελκομένων: Έχει ειδική θέση για το κινητό ή το tablet
Τρίποδας: Αλουμίνιο
Κατώτατη ωφέλιμη μεγέθυνση: 18x
Οριακό αστρικό μέγεθος: 13
Διακριτική ικανότητα (Rayleigh): 1.11 δευτερόλεπτα της μοίρας
Διακριτική ικανότητα (Dawes): 0.93 δευτερόλεπτα της μοίρας
Φωτοσυλλεκτική ικανότητα (σε σχέση με το ανθρώπινο μάτι): 329x
Οπτικές επιστρώσεις: Πλήρεις επιστρώσεις
Μήκος οπτικού σωλήνα: 14"
Ταχύτητες περιστροφής: Έως 3°/δευτερόλεπτο
Ταχύτητες παρακολούθησης: Αστρική, Ηλιακή, Σεληνιακή
Διαδικασίες ευθυγράμμισης: SkyAlign, 3-Star Align, Solar System Align
Θύρες επικοινωνίας: Βοηθητική θύρα για προαιρετικό χειριστήριο
Βάση δεδομένων Πάνω από 120.000 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων 220 από τα καλύτερα αντικείμενα του ηλιακού συστήματος και του βαθέως ουρανού

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Προαιρετικά: