BARLOW 2x TeleVue

BARLOW 2x TeleVue

BARLOW 2x TeleVue

TELEVUE

Οι Barlow της TeleVue κατασκευάζονται από υψηλού δείκτη, πολυεπιστρωμένα οπτικά για βέλτιστη χρωματική διόρθωση, εξαιρετικό contrast και πολύ υψηλή διαπερατότητα.

214,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
TVBLW-2125
TeleVue Barlow 2x, 31.8mm (1 1/4")

Οι κατάλληλα σχεδιασμένοι barlows κάνουν θαυμάσια πράγματα: μεγαλώνουν τη μεγέθυνση και το eye relief, μικραίνουν τον εστιακό λόγο f/# ενός τηλεσκοπίου και βελτιώνουν την ποιότητα της εικόνας αφού μειώνουν τα οπτικά σφάλματα στα άκρα του πεδίου. Οι Barlow της TeleVue κατασκευάζονται από υψηλού δείκτη, πολυεπιστρωμένα οπτικά για βέλτιστη χρωματική διόρθωση, εξαιρετικό contrast και πολύ υψηλή διαπερατότητα. Διαθέτουν εσωτερικά ένα μπρούτζινο δαχτυλίδι που συσφίγγει το προσοφθάλμιο με ασφάλεια, χωρίς να το «τραυματίζει», όπως μία μόνο βίδα. Δοκιμασμένοι ένας-ένας, όπως όλα τα προσοφθάλμια τηςTeleVue, ακόμη και σε f/4 τηλεσκόπια, αποδείχτηκαν άνευ χρωματικής εκτροπής! Βελτιώνουν ακόμη και προσοφθάλμια άλλων κατασκευαστών!  

1¼" Barlows
Για αυτή τη διάμετρο διατίθενται δύο Barlow, ένας 2x, #BLW-2125 κι ένας 3x, #BLW-3125. Και οι δύο διαθέτουν σπειρώματα για φίλτρα 1 ¼’’ και είναι κατασκευής parfocal.

2" Big Barlow  #BWC-2200
Διατίθεται με μεγέθυνση 2x και είναι ιδανικός για Νευτώνεια τηλεσκόπια. Σ΄αυτή την εφαρμογή θα είναι parfocal και με τα 2’’ και με τα 1 ¼’’ προσοφθάλμια. Διαθέτει και αυτός σπείρωμα για φίλτρα 48mm.

Barlow Interface  #EPO-INT
Μπορούμε να διπλασιάσουμε τη μεγέθυνση οποιουδήποτε προσοφθαλμίου με το 2x Big Barlow, αλλά προσθέτοντας το φακό Interface επαναφέρουμε τις ακτίνες φωτός στην αρχική τους κατεύθυνση, ελαχιστοποιώντας έτσι το βινιετάρισμα που παρουσιάζεται με μεγάλης εστιακής απόστασης προσοφθάλμια 2", όπως ταPanoptic 41, 35, or 27mm. Ο συνδυασμός του Big Barlow και του interface λειτουργεί παρόμοια με το Powermate 2x.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 136
Διάμετρος (mm) 31.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό