ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΠΟΛΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ 1.25

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΠΟΛΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ 1.25

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΠΟΛΩΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ 1.25

CELESTRON

Όταν θέλετε να ελαττώσετε επιλεκτικά τη λαμπρότητα ενός ουράνιου αντικειμένου, για να το παρατηρήσετε, το Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο είναι τέλεια επιλογή.

59,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94107

Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο, Ø31.8 

Όταν θέλετε να ελαττώσετε επιλεκτικά τη λαμπρότητα ενός ουράνιου αντικειμένου, για να το παρατηρήσετε, το Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο είναι τέλεια επιλογή. Αντίθετα με τα φίλτρα Σελήνης και τα φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας, αυτό το φίλτρο δίνει τη δυνατότητα επιλογής του βαθμού ελάττωσης της λαμπρότητας, και συγκεκριμένα από 1% έως 40%. Για να το ρυθμίσετε, απλά στρέψτε τον κατώτερο δακτύλιο του φίλτρου. Αυτό το φίλτρο δεν αλλάζει το χρώμα του αντικειμένου που παρατηρείτε, και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα πολύ χρήσιμο στην αστροφωτογράφηση, ιδιαίτερα όταν φωτογραφίζετε την επιφάνεια της Σελήνης.

Όταν ελαττώνετε τη λαμπρότητα, οι σεληνιακές λεπτομέρειες αναδεικνύονται με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε αυτό το φίλτρο, για να σκουρύνετε το γαλάζιο φόντο του ουρανού, όταν ψάχνετε π.χ. την Αφροδίτη ή τον Δία στο φως της ημέρας, ώστε ο πλανήτης να ξεχωρίσει από το φόντο πιο εύκολα. Το Μεταβλητό Πολωτικό Φίλτρο βιδώνει σε κάθε προσοφθάλμιο 1.25”. Επιπλέον, το φίλτρο έχει σπείρωμα και στις δύο μεριές, έτσι ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε σειριακά (stack) μαζί με άλλα φίλτρα, π.χ. χρωματικά ή ουδέτερης πυκνότητας, αν χρειαστεί.

Με μια ματιά

  • Ένα μέσο για να ελαττώσετε όσο επιθυμείτε τη λαμπρότητα των πιο λαμπρών ουράνιων αντικειμένων, όπως η Σελήνη, η Αφροδίτη και κάποιοι διπλοί αστέρες

  • Επιλέξτε το ποσοστό διαπερατότητας του φωτός από 1 έως 40%, ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα του στόχου σας στις εκάστοτε συνθήκες παρατήρησης

  • Απλό στη χρήση: απλά στρέφετε τον κατώτερο δακτύλιο του φίλτρου, για να ρυθμίσετε τη λαμπρότητα

  • Βιδώνει σε οποιοδήποτε προσοφθάλμιο 1.25”

Χαρακτηριστικά:

Διάμετρος: 31.75mm (1.25")
Υλικό κελύφους: Αλουμίνιο
Δυνατότητα σειριακής σύνδεσης: Ναι
Διαπερατότητα φωτός: Μεταβλητή (κατάλληλη για μικρά και μεγάλα τηλεσκόπια)

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 16

Διαστάσεις του φίλτρου : 31.4mm x 22.4mm (1.23" x .88")
Διαστάσεις της θήκης : 68mm x 28mm (2.67" x 1.1")
Διαστάσεις της συσκευασίας: 72mm x 71mm x 33mm (2.83" x 2.8" x 1.3")

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: