ΤΗΛΕΣΚ.

ΤΗΛΕΣΚ."SKYWATCHER 114/900 EQ1"

ΤΗΛΕΣΚ."SKYWATCHER 114/900 EQ1"

SKYWATCHER

Το τηλεσκόπιο SkyWatcher 114/900 EQ1 είναι ένα φανταστικό τηλεσκόπιο για τον αρχάριο ερασιτέχνη αστρονόμο.

279,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SK1149EQ1

SKYWATCHER 114/900 EQ1

Παρατηρήστε τους γιγάντιους πλανήτες, όπως τον Δία και τον Κρόνο, όπως επίσης νεφελώματα και σμήνη. Το τηλεσκόπιο SkyWatcher 114/900 EQ1 είναι ένα φανταστικό τηλεσκόπιο για τον αρχάριο ερασιτέχνη αστρονόμο. Έχει τα πλεονεκτήματα ότι συγκεντρώνει 125% περισσότερο φως από ένα τηλεσκόπιο 76mm και 165% περισσότερο από ένα 70mm, δείχνοντας καλύτερα τις κύριες λεπτομέρειες στα νεφελώματα και τα σμήνη. Με μέγιστη ωφέλιμη μεγέθυνση 224x, αυτό το τηλεσκόπιο θα αποκαλύψει λεπτομέρειες στους δακτυλίους του Κρόνου, τις ζώνες του Δία, τα πολικά καλύμματα πάγου του Άρη και τις φάσεις της Αφροδίτης και του φεγγαριού.

Ισημερινή στήριξη EQ1

Η ισημερινή στήριξη EQ1, είναι μία ελαφριά στήριξη, ικανή να αντισταθμίσει την περιστροφή της γης, μετακινούμενη μόνο κατά έναν άξονα. Προαιρετικά μπορεί να συνδεθεί το μοτέρ (αστροστάτης) Ορθής Αναφοράς, με το οποίο η παρατήρηση γίνεται ακόμη πιο άνετη.

Οπτικά υψηλής ποιότητας για εκπληκτικές εικόνες

Οι ανακλαστήρες παραβολοειδούς (παραβολικού) κατόπτρου SkyWatcher και όλα τα μοντέλα Dobsonian διαθέτουν δευτερεύον κάτοπτρο με λεπτά στηρίγματα (πάχους 0,5 mm), για τη μείωση των ακίδων περίθλασης και της απώλειας φωτός

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Οπτικός Σχεδιασμός Κατοπτρικό Newtonian (Νευτώνιο)
Διάμετρος (mm) 114
Εστιακή Απόσταση - F (mm) 900
Εστιακός Λόγος (f/) 7.9
Στήριξη EQ1 Ισημερινή
Ερευνητής 5x24
Μέγιστη Ωφέλιμη Μεγέθυνση (x) 228
Προσοφθάλμιο Super 10mm (90x) & Super 25mm (36x)

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται:

  • Τηλεσκόπιο 114mm
  • Στήριξη EQ1 με τρίποδα αλουμινίου
  • Μοχλοί μικρομετρικών κινήσεων κατά ορθή αναφορά και απόκλιση
  • 2 προσοφθάλμια 10mm (90x) & Super 25mm (36x) – 1.25″ Barrel
  • Ερευνητής 6×24
  • Εγχειρίδιο χρήσης
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό