STAR POINTER

STAR POINTER

STAR POINTER

SKYWATCHER

Ο ερευνητής κόκκινης κουκίδας (Star Pointer), είναι ένα εργαλείο μιας μεγέθυνσης που χρησιμοποιεί ένα επιστρωμένο γυαλί πάνω στο οποίο εκπέμπεται μια κόκκινη κουκίδα για να στοχεύουμε στον νυχτερινό ουρανό.
39,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AO51630

SkyWatcher, "Star Pointer", Ερευνητής Κόκκινης Κουκίδας

Ο ερευνητής κόκκινης κουκίδας (Star Pointer) είναι ένα όργανο σκόπευσης μίας μεγέθυνσης που χρησιμοποιεί ένα επιστρωμένο γυάλινο παράθυρο για να προβάλλει το είδωλο μιας μικρής κόκκινης κουκίδας στο νυχτερινό ουρανό. Ο ερευνητής κόκκινης κουκίδας που είναι εξοπλισμένος με ροοστάτη ρύθμισης της λαμπρότητας και κοχλίες για τη ρύθμιση του αζιμουθίου και του ύψους,τροφοδοτείται με μπαταρία λιθίου 3 Volt. Για να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον ερευνητή, αφού τον έχουμε ευθυγραμμίσει με τον κύριο σωλήνα του τηλεσκοπίου, κοιτάζουμε μέσα από το σκόπευτρό του και κινούμε το τηλεσκόπιο μέχρις ότου η κόκκινη κουκίδα να συμπέσει με το αντικείμενο παρατήρησης.Πρέπει να έχουμε και τα δύο μάτια ανοιχτά όταν παρατηρούμε. Διατίθεται με διπλή βάση και μπαταρία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα και με τον κλασσικό ερευνητή.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό