ΔΙΟΠΤΡΑ

ΔΙΟΠΤΡΑ "ULTIMA 80" ΖΟΟΜ 20-60x ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

ΔΙΟΠΤΡΑ "ULTIMA 80" ΖΟΟΜ 20-60x ΜΕ ΑΝΤΑΠΤΟΡΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

CELESTRON

Η δοκιμασμένη και αξιόπιστη διόπτρα Ultima 20-60x80 (45°) είναι τώρα διαθέσιμη συνοδευόμενη από τον αντάπτορα για smartphone της Celestron. Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή κατάλληλη για φωτογράφιση και ταυτόχρονα ιδανική για τις κάθε είδους εξορμήσεις σας στη φύση.

349,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE52350


Ultima 20-60x80 zoom (45°) με αντάπτορα smartphone


Η δοκιμασμένη και αξιόπιστη διόπτρα Ultima 20-60x80 (45°) είναι τώρα διαθέσιμη συνοδευόμενη από τον αντάπτορα για smartphone της Celestron. Ο συνδυασμός αυτός αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή κατάλληλη για φωτογράφιση και ταυτόχρονα ιδανική για τις κάθε είδους εξορμήσεις σας στη φύση.


Εύκολη φωτογράφιση χάρη στον αντάπτορα για
smartphone

Τραβήξτε φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας το smartphone σας. Ο αντάπτορας που περιλαμβάνεται στη συσκευασία είναι ελαφρύς, ανθεκτικός και επιτρέπει την προσάρτηση οποιουδήποτε smartphone στο προσοφθάλμιο της διόπτρας Ultima ή σε οποιοδήποτε προσοφθάλμιο με εξωτερική διάμετρο έως 45 mm. Η μεγέθυνση που προσφέρει το προσοφθάλμιο θα σας δώσει τη δυνατότητα να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες της άγριας ζωής, μακρινών αντικειμένων, ακόμα και της Σελήνης στον νυχτερινό ουρανό! Η προσαρμογή του αντάπτορα στο προσοφθάλμιο είναι εύκολη και γίνεται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα. Επιπλέον, το smartphone σας συγκρατείται σταθερά, χάρη στον κοχλία ρύθμισης που διαθέτει ο αντάπτορας. Έχετε κατά νου ότι ογκώδεις θήκες smartphone θα πρέπει να αφαιρεθούν έτσι ώστε η συσκευή σας να χωρέσει στον αντάπτορα.


Η αγαπημένη μας διόπτρα

Η διόπτρα Ultima 20-60x80 είναι μια από τις πιο δημοφιλείς της σειράς Ultima. Η γωνία θέασης είναι 45°, τα οπτικά είναι πλήρως πολυεπιστρωμένα και το προσοφθάλμιο προσφέρει μεγεθύνσεις στο εύρος 20-60x. Ο σχεδιασμός της εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και την καθιστά εξαιρετικά φορητή ώστε να την έχετε μαζί σας οπουδήποτε και αν πάτε.


Ιδανική για ένα ευρύ φάσμα χρήσεων

Η διόπτρα Ultima 20-60x80 (45°) συνοδεύεται από προσοφθάλμιο zoom που προσφέρει μεγεθύνσεις στο εύρος 20-60x. Προτιμήστε την χαμηλότερη μεγέθυνση για να παρατηρήσετε τοπία ή για να λάβετε γρήγορα λεπτομερείς, κοντινές εικόνες μικρών αντικειμένων. Ο εργονομικός κοχλίας ρύθμισης της εστίασης εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες. Τόσο ο κοχλίας της εστίασης, όσο και αυτός του zoom διαθέτουν λαστιχένιο περίβλημα ώστε να μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ακόμα και όταν φοράτε γάντια. Η σειρά Ultima διαθέτει εξαιρετικά οπτικά όργανα, σχεδιασμένα για να αποδίδουν καλά σε οποιεσδήποτε συνθήκες παρατήρησης.


Τρόποι παρατήρησης

Η διόπτρα αυτή προσφέρει ποικιλία τρόπων παρατήρησης, καθώς μπορεί να προσαρτηθεί σε τρίποδα. Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε μια σταθερή πλατφόρμα για άνετες παρατηρήσεις μεγάλης διάρκειας ή παρατηρήσεις μακριών αντικειμένων.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μαλακή θήκη μεταφοράς, μέσα από την οποία μπορείτε να παρατηρείτε, καθώς υπάρχουν φερμουάρ που αντιστοιχούν στον αντικειμενικό και στον προσοφθάλμιο φακό. Δεν χρειάζεται να βγάλετε τη θήκη, ακόμα και όταν η διόπτρα είναι προσαρτημένη σε τρίποδα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 1550
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 80
Εστιακή Απόσταση (F) 480
Επιστρώσεις Οπτικών Πλήρως Πολυεπιστρωμένα
Γραμμικό πεδίο (FOVm@1000m) 32 m @ 20x | 16.15 m @ 60x
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 2.0°-1.0°
Eye Relief (mm) 18
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 8
Μεγεθύνσεις 20-60x
Στεγανότητα Αδιάβροχα
Θήκη Μεταφοράς Μαλακή
Δυνατότητα προσαρμογής κάμερας Ναι
Χαρτοκιβώτιο 1 540 x 110 x 180 mm
 • Παράγοντας λυκόφωτος: 69.2-40
 • Σχετική φωτεινότητα: 16-1.7
 • Οριακό αστρικό μέγεθος: 02-12.02
 • Επιστρώσεις πρισμάτων: FMC
 • Γόμωση αζώτου (αντιθολωτικό): Ναι
 • Διαστάσεις: 8 x 101.6 x 38.1mm
 • Συμβατότητα αντάπτορα: με οποιοδήποτε smartphone
 • Συμβατότητα με οπτικά στοιχεία: όλα τα προσοφθάλμια 1.25″ ή οποιοδήποτε προσοφθάλμιο με εξωτερική διάμετρο έως 45 mm


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Διόπτρα Ultima 20-60x80
 • Προσοφθάλμιο zoom
 • Αντάπτορας smartphone
 • Θήκη μεταφοράς
 • Προστατευτικό κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καπάκι για την κάννη του προσοφθαλμίου
 • Θήκη προσοφθαλμίου
 • Πανάκι καθαρισμού φακών
 • Εγχειρίδιο οδηγιών


ΠΡΟΣΟΧΗ!

 • Μην κοιτάζετε ποτέ απευθείας τον Ήλιο με γυμνό οφθαλμό ή με τη διόπτρα (εκτός εάν χρησιμοποιείτε το κατάλληλο ηλιακό φίλτρο). Κινδυνεύετε από μόνιμη και μη αναστρέψιμη βλάβη των οφθαλμών σας.
 • Μη χρησιμοποιείτε ποτέ τη διόπτρα για να προβάλλετε το είδωλο του Ήλιου σε κάποια επιφάνεια. Η εσωτερική συσσώρευση θερμότητας μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο όργανο, καθώς και στα προσαρτήματά του.
 • Μην αφήνετε ποτέ τη διόπτρα σας χωρίς επίβλεψη όταν παρευρίσκονται παιδιά ή ενήλικοι οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τη σωστή διαδικασία χειρισμού της.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό