ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ STARADVENTURER

ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ STARADVENTURER

ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ STARADVENTURER

SKYWATCHER

Ελαφρύς και εξαιρετικά φορητός τρίποδας αλουμινίου, με πρακτικό δίσκο παρελκομένων, ιδανικός για τις φωτογραφικές στηρίξεις Star Adventurer and Star Adventurer Mini καθώς και για άλλες στηρίξεις που δέχονται τρίποδες με βίδα σύνδεσης 3/8″.

124,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKSTARADVENTURER-TR

ΤΡΙΠΟΔΑΣ STAR ADVENTURER

 

Ελαφρύς και εξαιρετικά φορητός τρίποδας αλουμινίου, με πρακτικό δίσκο παρελκομένων, ιδανικός για τις φωτογραφικές στηρίξεις Star Adventurer and Star Adventurer Mini, καθώς και για άλλες στηρίξεις που δέχονται τρίποδες με βίδα σύνδεσης 3/8″.

Τα τηλεσκοπικά πόδια του τρίποδα μπορούν να εκταθούν και, με τη βοήθεια τον κυλινδρικών περιστροφικών σφιγκτήρων (που δεν εξέχουν από τα πόδια, όπως οι «πεταλούδες»), να κλειδωθούν σε οποιαδήποτε θέση.

Έτσι, το μήκος του τρίποδα είναι μεταβλητό, από 69.5 cm έως 121.5 cm. Το βάρος του είναι μόλις 1.8 kg.

Η βίδα σύνδεσης με τη στήριξη είναι 3/8″.

Ο τρίποδας είναι συμβατός με τον σωλήνα προέκτασης 21.5 cm της Sky-Watcher, που διατίθεται ανεξάρτητα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 1800
Χαρτοκιβώτιο 1 700 x 200 x 200 mm ( 4.5 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό