ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ο πιο σύγχρονος και ενημερωμένος Οδηγός αναγνώρισης των πουλιών με πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, τον βιότοπο, την κατανομή, την εμφάνιση και τη φωνή για 1.000 σχεδόν είδη, μέσα από χάρτες και 3.500 εικόνες! Μαζί µε ένα ζευγάρι κιάλια και ένα σημειωματάριο είναι όσα χρειάζεται κανείς για να αναγνωρίσει όλα τα άγρια πουλιά που θα δει στην Ελλάδα, την Κύπρο και οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη και στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο.

27,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
913-0443


Τα πουλιά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης
(2η έκδοση)

Ο καλύτερος Οδηγός Αναγνώρισης σε αναθεωρημένη έκδοση


Ο πιο σύγχρονος και ενημερωμένος Οδηγός αναγνώρισης των πουλιών της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ευρώπης και των περιοχών γύρω από τη Μεσόγειο κυκλοφορεί από την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, με πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, τον βιότοπο, την κατανομή, την εμφάνιση και τη φωνή για 1.000 σχεδόν είδη, μέσα από χάρτες και 3.500 εικόνες!

Ουσιαστικά πρόκειται για μια «εγκυκλοπαίδεια πουλιών», κατάλληλη για κάθε επαγγελματία του κλάδου, φοιτητή, ορνιθοπαρατηρητή ή απλώς φυσιολάτρη!

Ο συγκεκριμένος Οδηγός αποτελεί προσαρμογή στα ελληνικά της αγγλικής 2ης έκδοσης «Collins Bird Guide» των εκδόσεων Harper Colllins και είναι προϊόν µακράς συλλογικής προσπάθειας, βασισµένης στην εθελοντική βοήθεια πολλών µελών της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και του Πτηνολογικού Συνδέσµου Κύπρου, μετά και την πρώτη έκδοση η οποία είχε εξαντληθεί.

Η έκδοση ενός οδηγού αναγνώρισης στην εθνική γλώσσα έχει αποδειχθεί σε όλο τον κόσµο ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά µέσα για να προαχθεί η γνώση και η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση για κάθε οµάδα οργανισµών. Ο συγκεκριμένος Οδηγός μαζί µε ένα ζευγάρι κιάλια και ένα σημειωματάριο είναι όσα χρειάζεται κανείς για να αναγνωρίσει όλα τα άγρια πουλιά που θα δει στην Ελλάδα, την Κύπρο και οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη και στις περιοχές γύρω από τη Μεσόγειο.


Χρήσιμες συμβουλές για νέους ορνιθοπαρατηρητές

Εάν είστε νέοι παρατηρητές και χρησιμοποιείτε τον Οδηγό για πρώτη φορά, θα πρέπει πρώτα να εξοικειωθείτε με την έννοια του μεγέθους των ειδών, έχοντας ως σημείο αναφοράς ενδεχομένως ένα κοινό είδος, το οποίο και θα συγκρίνετε με τα υπόλοιπα ώστε να εξασκηθείτε στην αναγνώρισή τους. Δεύτερο σημείο το οποίο λαμβάνει κανείς υπόψη είναι η γενική εντύπωση ενός είδους ή κάποιο διακριτό σημείο του, το οποίο και θα βοηθήσει τον παρατηρητή στην αναγνώριση. Σημαντικό ρόλο στη συνέχεια παίζει η εποχή του χρόνου (άνοιξη, φθινόπωρο, κ.λπ.), αλλά και ο τόπος όπου γίνεται η παρατήρηση (υγρότοπος, αστικό- αγροτικό τοπίο, παράκτιο μέτωπο, κ.λπ.), όπως επίσης και η ευρύτερη περιοχή (Ελλάδα, Ευρώπη, κ.λπ.).

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την εμπειρία, που προκύπτει από την επανάληψη και τη διάθεση για μάθηση, συντελούν στο να μπορεί να αναγνωρίζει κανείς όλο και περισσότερα είδη. Τέλος, σημαντικό είναι ότι η εξάσκηση με τη βοήθεια των μελών και εθελοντών της Ορνιθολογικής βοηθάει στην ταχύτερη απόκτηση αυτής της γνώσης!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βιβλιοδεσία Μαλακό εξώφυλλο
Συγγραφέας SVENSSON LARS
Εκτύπωση Έγχρωμη
Κωδικός ISBN 978-960-6861-33-8
Γλώσσα Ελληνικά
Αριθμός σελίδων 448
Εκδοτικός οίκος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Διαστάσεις (mm) 130x190
Έτος Έκδοσης 2015
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό