ΠΑΖΛ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ SPACE BOUND 300 ΤΜΧ

ΠΑΖΛ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ SPACE BOUND 300 ΤΜΧ

ΠΑΖΛ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ SPACE BOUND 300 ΤΜΧ

GALISON

Το παζλ 300 κομματιών Space Bound είναι ένα νέο είδος παζλ! Παρακολουθήστε τα μπαλόνια-πλανήτες να αιωρούνται στο διάστημα με αυτή τη σουρεαλιστική απεικόνιση της Karen Cantu.

24,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
EPD-SX202900395


Space Bound Παζλ Οφθαλμαπάτη (300 τμχ)


Το παζλ 300 κομματιών Space Bound είναι ένα νέο είδος παζλ! Παρακολουθήστε τα μπαλόνια-πλανήτες να αιωρούνται στο διάστημα με αυτή τη σουρεαλιστική απεικόνιση της Karen Cantu. Η φακοειδής εικόνα εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος του κουτιού για να μπορείτε να δείτε τις εναλλαγές!

- Τα παζλ της Galison, έρχονται σε όμορφο κουτί, ιδανικό για δώρο, επαναχρησιμοποίηση, αλλά και την αποθήκευση των παζλ.
- 300 κομμάτια
- Μέγεθος κουτιού 235 x 178 x 51 mm
- Μέγεθος παζλ 610 x 457 mm
- Περιλαμβάνει ένθετο με την εικόνα του παζλ
- Καλλιτέχνης: Karen Cantu

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό