ΠΡΟΣΟΦΘ.Χ-CEL LX 5mm

ΠΡΟΣΟΦΘ.Χ-CEL LX 5mm

ΠΡΟΣΟΦΘ.Χ-CEL LX 5mm

CELESTRON

Τα προσοφθάλμια X-Cel LX με το σύστημα πλήρως πολυεπιστρωμένων φακών έξι στοιχείων που διαθέτουν, αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για παρατήρηση πλανητών, προσφέροντας οπτικό πεδίο 60°.

129,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE93421

Προσοφθάλμιο X-Cel LX 5mm - 1.25’’


Η σειρά προσοφθαλμίων X-Cel LX της εταιρείας Celestron προσφέρει φαινόμενο οπτικό πεδίο 60°, ιδανικό για παρατήρηση της Σελήνης, των πλανητών και πλήθους αντικειμένων βαθέως ουρανού. Το σύστημα οπτικών έξι στοιχείων διαθέτει πλήρη πολυεπίστρωση με υλικό υψηλού συντελεστή διάδοσης για καθαρά, ευκρινή είδωλα. Οι άκρες των οπτικών είναι μαυρισμένες, ώστε να επιτυγχάνεται υψηλή αντίθεση. Όλα τα προσοφθάλμια της σειράς X-Cel LX χαρακτηρίζονται από άνετο eye relief 16 mm και είναι ομοεστιακά (parfocal). Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της παρατήρησης μπορείτε να χρησιμοποιείτε εναλλάξ οποιαδήποτε από τα προσοφθάλμια της συγκεκριμένης σειράς και να απαιτείται ελάχιστη ή καθόλου ρύθμιση της εστίασης.
Τα προσοφθάλμια της σειράς X-Cel LX είναι κατασκευασμένα από μαύρο ανοδιωμένο αλουμίνιο. Το λαστιχένιο παρέκταμα που διαθέτουν, διευκολύνει την προσαρμογή του ύψος ανάλογα με τον εκάστοτε παρατηρητή. Περιστρέφοντας προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, μπορείτε να υψώσετε ή να κατεβάσετε το παρέκταμα. Για παρατηρητές που φορούν γυαλιά οράσεως είναι προτιμητέο το παρέκταμα να είναι κατεβασμένο. Χάρη στη λαστιχένια ραβδωτή λαβή, εξασφαλίζεται το σταθερό κράτημα, ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας ή ακόμα και αν φοράτε χοντρά γάντια. Επιπλέον, η κάννη του προσοφθαλμίου 1.25’’ διαθέτει σπείρωμα για την τοποθέτηση φίλτρων.


Με μια ματιά:

• Τα προσοφθάλμια X-Cel LX με το σύστημα πλήρως πολυεπιστρωμένων φακών έξι στοιχείων που διαθέτουν, αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για παρατήρηση πλανητών, προσφέροντας οπτικό πεδίο 60°.
• Το λαστιχένιο παρέκταμα του προσοφθαλμίου προσφέρει άνεση κατά την παρατήρηση και αυξάνει την αντίθεση. Υψώστε και κατεβάστε ξανά το παρέκταμα με μια απλή περιστροφή.
• Η λαστιχένια ραβδωτή λαβή του φακού αποτρέπει την ολίσθησή του από τα χέρια σας ακόμα και αν φοράτε γάντια.
• Η κάννη 1.25’’ του προσοφθαλμίου διαθέτει σπείρωμα για την τοποθέτηση φίλτρων.


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Οπτικές επιστρώσεις: Πλήρως πολυεπιστρωμένα οπτικά
Parfocal – ομοεστιακά προσοφθάλμια: Ναι
Με σπείρωμα για φίλτρα: Ναι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Eye Relief (mm) 16
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 5
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 60
Πλήθος οπτικών στοιχείων 6

Εγγύηση: 2 έτη

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό