ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ WISE PRO 10x50

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ WISE PRO 10x50

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ WISE PRO 10x50

LEVENHUK

Το μονοκιάλι Levenhuk Wise PRO 10x50 είναι ένα οπτικό όργανο μεγάλης διαμέτρου για γενικές αλλά και λεπτομερείς παρατηρήσεις ανοιχτών επιφανειών.
129,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-74156

 ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ WISE PRO 10x50

Το μονοκιάλι Levenhuk Wise PRO 10x50 είναι ένα οπτικό όργανο μεγάλης διαμέτρου για γενικές αλλά και λεπτομερείς παρατηρήσεις ανοιχτών επιφανειών. Η μεγέθυνση 10x επιτρέπει τη λεπτομερή μελέτη μακρινών αντικειμένων. Μπορείτε να παρατηρείτε σε ηλιόλουστες μέρες αλλά και σε συννεφιασμένες, καθώς η λαμπρότητα της εικόνας παραμένει ικανοποιητική ακόμα και υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Είναι ιδανικό για την παρατήρηση φυσικών τοπίων, αστικών αρχιτεκτονημάτων, ζώων και πτηνών. Η προσάρτηση του σε τρίποδα κάνει πιο άνετες τις παρατηρήσεις μεγάλης διάρκειας και πιο σταθερή την εικόνα.

Τα οπτικά αποτελούνται από στοιχεία φτιαγμένα από γυαλί και πολλαπλώς επιστρωμένα. Αυτό το μονοκιάλι παρέχει υψηλή ευκρίνεια και αντίθεση. Η πιστή απόδοση των χρωμάτων είναι ευχάριστη στο μάτι. Το μεγάλο eye relief επιτρέπει στον χρήστη να παρατηρεί φορώντας γυαλιά (οπτικά ή ηλίου). Το οπτικό πεδίο είναι ευρύ. Η ελάχιστη απόσταση παρατήρησης είναι 2 μέτρα, άρα το μονοκιάλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κλειστούς χώρους.

Το μονοκιάλι  Levenhuk Wise PRO 10x50 είναι αδιάβροχο. Το νερό δεν μπορεί να τη διαπεράσει, και οι κακές καιρικές συνθήκες ή οι απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας δεν το επηρεάζουν. Το κέλυφος έχει γόμωση αζώτου, που αποτρέπει το θάμπωμα των οπτικών.

Με μια ματιά:

 • Οπτικά από γυαλί BaK-4

 • Πολλαπλές επιστρώσεις

 • Μικρό και ελαφρύ σώμα (πλαστικό)

 • Δυνατότητα προσαρμογής σε τρίποδα

 • Αδιαβροχότητα κατηγορίας IPx7 ( IPx7 – σημαίνει ότι το οπτικό όργανό προστατεύεται επαρκώς, αν βυθιστεί μερικώς ή για λίγο χρόνο σε νερό βάθους έως 1 m )


 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος Φακού (mm) 50
Μεγέθυνση (x) 10
Στεγανότητα Αδιάβροχο έως 100 mbar (~1μ)
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 5.9°
Exit pupil (mm) 4.9
Eye Relief (mm) 17
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Ναι
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 103
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 2
Πρίσματα BK 4

Διαστάσεις συσκευασίας: 200 x 85 x 70 mm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Διόπτρα

 • Θήκη

 • Προστατευτικά καλύμματα για τους αντικειμενικούς και τους προσοφθάλμιους φακούς

 • Πανάκι καθαρισμού

 • Λουρί

 • Οδηγίες χρήσεως και δια βίου εγγύηση

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό