ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ LABZZ M4

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ LABZZ M4

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ LABZZ M4

LEVENHUK

Χάρη στο μικρό του μέγεθος και το μικρό του βάρος, το LabZZ M4 είναι κατάλληλο για όλους τους νέους επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τη βιολογία
69,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-70789

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ Levenhuk LabZZ M4 

Το στερεοσκοπικό μικροσκόπιο Levenhuk LabZZ M4 είναι μια καλή επιλογή για την μελέτη μεγάλων αντικειμένων. Είναι βολικό για την παρατήρηση νομισμάτων, ορυκτών, πετρωμάτων, εντόμων ή φυτών. Χάρη στο μικρό του μέγεθος και το μικρό του βάρος, το LabZZ M4 είναι κατάλληλο για όλους τους νέους επιστήμονες που ενδιαφέρονται για τη βιολογία.

Η διοφθαλμική κεφαλή επιτρέπει την παρατήρηση αντικειμένων με δύο μάτια - και κάνει τις έρευνες όσο το δυνατόν πιο άνετες. Οι φωτεινές δίοδοι που βρίσκονται πάνω από τη βαθμίδα φωτίζουν ομοιόμορφα το παρατηρούμενο δείγμα. Η τράπεζα διαθέτει μεταλλικά κλιπ για να συγκρατεί σταθερά τις διαφάνειες με τα δείγματα. Ο αντικειμενικός φακός παρέχει 2x μεγέθυνση και με τα παρεχόμενα αξεσουάρ θα μπορείτε να φτάσετε μεγέθυνση μέχρι και 40x. 

Ο φωτισμός τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται).

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μεγεθύνσεις (x) 40
Φωτισμός LED
Προσοφθάλμιο WF20x
Χαρτοκιβώτιο 1 170 x 135 x 255 mm ( 0.77 Kg )

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται: 

Θήκη για αποθήκευση και μεταφορά
Εγχειρίδιο χρήσης 


Το Levenhuk LabZZ M4 είναι συμβατό με τις ψηφιακές κάμερες Levenhuk καθώς επίσης και άλλων εταιρειών (αγοράζονται ξεχωριστά). Οι κάμερες προσαρμόζονται στον σωλήνα προσοφθάλμιου φακού αντί του προσοφθάλμιου φακού.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό