ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ZENO D13 1.8x 5x ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ZENO D13 1.8x 5x ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ZENO D13 1.8x 5x ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ

LEVENHUK

Λόγω του ενσωματωμένου φωτισμού LED ο Levenhuk Zeno Desk D13 είναι ιδανικός για εργασία ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

27,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-70446

ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ZENO D13 1.8x 5x ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΣ

Ο μεγεθυντικός φακός Levenhuk Zeno Desk D13 είναι ένας αναδιπλούμενος φακός που μετατρέπεται εύκολα από μοντέλο γραφείου σε χειροκίνητο μεγεθυντικό φακό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φακό αυτό άνετα στο σπίτι, στο γραφείο ή σε ένα ταξίδι. Λόγω του ενσωματωμένου φωτισμού LED ο Levenhuk Zeno Desk D13 είναι ιδανικός για εργασία ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ο μεγάλος του φακός σας επιτρέπει εργασία με εκτεταμένα αντικείμενα, γεγονός που το καθιστά άνετο για ανάγνωση, χειροτεχνία, μοντελοποίηση, επισκευή μικροτσίπ ή συγκόλληση. Δώδεκα ενσωματωμένες φωτεινές λάμπες LED φωτίζουν ομοιόμορφα το οπτικό πεδίο, ώστε να μπορείτε να κάνετε εργασία υψηλής ακρίβειας ακόμη και σε πλήρες σκοτάδι. Ο φωτισμός τροφοδοτείται από τροφοδοτικό A / C (περιλαμβάνεται) ή από δύο μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 440

Διάμετρος μεγάλου φακού: 138mm
Διάμετρος εσωτερικού φακού: 25mm
Μεγέθυνση μεγάλου φακού: 1,8x
Μεγέθυνση εσωτερικού φακού: 5x
Υλικό οπτικών: Πλαστικό
Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες AA (δεν περιλαμβάνονται) ή τροφοδοτικό (περιλαμβάνεται): 3.7V, 50/60 Hz, 1 Α
Φωτισμός: 12 LED
Διαστάσεις: 20x30x3.5 cm

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό