ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ-Τ

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ-Τ "HYPERION" Μ43/Τ-2

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ-Τ "HYPERION" Μ43/Τ-2

BAADER PLANETARIUM

Ο προσαρμογέας τύπου Τ Hyperion της Baader επιτρέπει την απευθείας σύνδεση κάθε φωτογραφικής μηχανής ή εξαρτήματος με σπείρωμα Τ στο σπείρωμα Μ43 των προσοφθαλμίων Hyperion.
22,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2958080
HYPERION ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ Τ, Μ43 / Τ2

ΝΕΟ!! Προσαρμογέας τύπου Τ, HYPERION, για Εξωεστιακή Προβολή

Ο προσαρμογέας τύπου Τ Hyperion της Baader επιτρέπει την απευθείας σύνδεση κάθε φωτογραφικής μηχανής ή εξαρτήματος με σπείρωμα Τ στο σπείρωμα Μ43 των προσοφθαλμίων Hyperion. Για το Clickstop Zoom ο προσαρμογέας Τ προσαρτάται στο σπείρωμα Μ54 του Zoom (που βρίσκεται κάτω από το ελαστικό προσοφθάλμιο παρέκταμα). Αυτοί οι προσαρμογείς δίνουν ένα εξωτερικό σπείρωμα Τ (Μ42×0,75) ακριβώς στον προσοφθάλμιο φακό των Hyperion, πράγμα που επιτρέπει στα Hyperion να χρησιμοποιηθούν με μηχανή CCD ή DSLR για κλασική φωτογράφηση προσοφθάλμιας προβολής. Με αυτόν τον προσαρμογέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε από τους σωλήνες Προέκτασης Τ-2 ανάμεσα στο προσοφθάλμιο και τη μηχανή, για να προβληθεί και να μεγεθυνθεί όσο θέλουμε η εικόνα. Η βιδωτή απευθείας σύνδεση κάνει το σύστημα εξαιρετικά στιβαρό και βραχύσωμο.

Στο μικρότερο σπείρωμα M43 του προσοφθαλμίου Hyperion ταιριάζει ο δακτύλιος προσαρμογής Τ-2. Έτσι, κάθε προσοφθάλμιο Hyperion γίνεται κλασικό προσοφθάλμιο προβολής.
Για το σκοπό αυτό διατίθεται μια πληθώρα δακτυλίων προσαρμογής Astro T-2 System για τη φωτογράφηση της Σελήνης ή των πλανητών. Τις προβολές με τις υψηλότερες μεγεθύνσεις θα τις πετύχετε με τα προσοφθάλμια των 5 και 3,5 mm.
Το σπείρωμα M43 του προσοφθαλμίου Hyperion αποκαλύπτεται όταν απομακρύνεται το ελαστικό προσοφθάλμιο παρέκταμα.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Προαιρετικά: