Double-Stack φίλτρο LS50C για το ηλιακό τηλεσκόπιο LS50THa.
1.799,00 €
Διαθέσιμο, συνήθως σε 5-14 μέρες
Στην περίπτωση αυτή περιλαμβάνονται προϊόντα που δεν κρατάμε σε στοκ αλλά διατίθενται μόνο κατόπιν παραγγελίας ή έχει προαναγγελθεί η κυκλοφορία τους στην αγορά από τον κατασκευαστή. Για παραγγελίες στα είδη αυτά απαιτείται προκαταβολή, ανάλογη με τη συνολική αξία της παραγγελίας σας..
Μόλις λάβουμε την παραγγελία σας, θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά, για τον ακριβή χρόνο παράδοσης και το ύψος της προκαταβολής.
Το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο LS50C της Lunt Solar Systems είναι ένα compact διπλό φίλτρο (Double-Stack) για το ηλιακό τηλεσκόπιο Lunt LS50THa. Το LS50C περιορίζει το φασματικό εύρος διέλευσης σε <0.5 Ångström, με αποτέλεσμα την αύξηση του κοντράστ και της ευκρίνειας του ειδώλου. Βιδώνεται εύκολα στο μπροστινό μέρος του LS50THa.
Σε περίπτωση που δεν μείνετε ικανοποιημένος/η από το προϊόν που παραλάβατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
Εμπειρία που εμπιστεύεστε . Το Πλανητάριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ειδών αστρονομίας στα Βαλκάνια