ΚΙΑΛΙΑ BRUNO PLUS 20x80

ΚΙΑΛΙΑ BRUNO PLUS 20x80

ΚΙΑΛΙΑ BRUNO PLUS 20x80

LEVENHUK

Τα αστρονομικά κιάλια Levenhuk Bruno PLUS 20x80 θα σας δώσουν μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσετε τα βάθη του διαστήματος!
359,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-71147

ΚΙΑΛΙΑ BRUNO PLUS 20x80  

Τα αστρονομικά κιάλια Levenhuk Bruno PLUS 20x80 θα σας δώσουν μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσετε τα βάθη του διαστήματος! Τα χαρακτηριστικά τους είναι άμεσα συγκρίσιμα με τα αντίστοιχα ενός διοπτρικού τηλεσκοπίου εισαγωγικού επιπέδου και σας επιτρέπουν να δείτε την ομορφιά του σύμπαντος. Με τα αστρονομικά κιάλια Levenhuk Bruno PLUS 20x80 μπορείτε να δείτε τη Σελήνη, να βρείτε στον ουρανό τον Κρόνο και την Αφροδίτη και να παρακολουθήσετε την κίνηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού. Είναι, επίσης, άριστο εργαλείο για την παρατήρηση βροχών διαττόντων αστέρων.

Η οπτική σχεδίαση με πρίσματα τύπου Porro και προσοφθάλμια πέντε στοιχείων δίνει εικόνες καθαρές, με υψηλό κοντράστ και με πλούσιες λεπτομέρειες, χωρίς παραμορφώσεις. Όλα τα οπτικά στοιχεία αποτελούνται από γυαλί BaK-4 υψηλής ποιότητας, ενώ οι φακοί έχουν πλήρεις πολλαπλές επιστρώσεις. Οι μεγάλης διαμέτρου αντικειμενικοί φακοί είναι άριστοι για παρατηρήσεις του έναστρου ουρανού. Οι οπτικές ιδιότητες αυτών των κιαλιών σάς επιτρέπουν να μεγεθύνετε τα είδωλα μακρινών αντικειμένων κατά 15 φορές.

Τα κάλια Levenhuk Bruno PLUS 20x80 είναι ένα αξιόπιστο οπτικό όργανο που δεν φοβάται τις προκλήσεις. Η στεγανή σχεδίαση δεν επιτρέπει τη διείσδυση νερού ή σκόνης στο εσωτερικό τους, ενώ η γόμωση αζώτου προστατεύει τους φακούς από το ενοχλητικό θάμπωμα. Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις κρούσεις αλουμίνιο, που δεν παθαίνει τίποτα στις πτώσεις. Μπορείτε να συνεχίσετε την παρατήρηση ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες.
Συστήνουμε να προσαρτήσετε αυτά τα κιάλια σε έναν τρίποδα, για να είναι σταθερά και να απολαμβάνετε πιο καθαρή εικόνα. Η υποδοχή για τρίποδα που διαθέτουν τα κιάλια δέχεται οποιονδήποτε τρίποδα τυπικής διαμέτρου. Για να κάνετε την παρατήρηση βολική για κάθε χρήστη, μπορείτε να ρυθμίσετε τη διακορική απόσταση, τη διοπτρία του δεξιού προσοφθαλμίου και τη θέση των πτυσσόμενων προσοφθάλμιων παρεκταμάτων. Για την εστίαση υπάρχει μια τυπική ροδέλα κεντρικής εστίασης.

Με μια ματιά:
• Αστρονομικά κιάλια
• Οπτικό γυαλί BaK-4
• Πλήρως πολυεπιστρωμένοι φακοί
• Προσοφθάλμια πέντε στοιχείων
• Κέλυφος από αλουμίνιο
• Στεγανή κατασκευή
• Αδιάβροχο κέλυφος με γόμωση αζώτου
• Δυνατότητα προσάρτησης σε τρίποδα

Χαρακτηριστικά:

Προσοφθάλμιοι φακοί: 5 στοιχεία σε 3 ομάδες
Αντικειμενικοί φακοί: 2 στοιχεία σε 1 ομάδα
Συντελεστής λυκόφωτος: 40
Σχετική λαμπρότητα: 16
Διακριτική ικανότητα: 3.5 arcseconds
Ελάχιστη απόσταση εστίασης: 16 m
Ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίων: ±6 διοπτρίες
Διακορική απόσταση: 60–70 mm
Εστίαση: Κεντρική
Προσοφθάλμια παρεκτάματα
Πτυσσόμενα (3 προκαθορισμένες θέσεις)
Υλικό σώματος: Αλουμίνιο
Αδιάβροχα: Ναι (κατηγορία IPX6)
Θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας: –10...+50°C
Δυνατότητα προσάρτησης σε τρίποδα: Ναι

 


Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 2600
Διάμετρος Φακού (mm) 80
Μεγέθυνση (x) 20
Οπτικός Σχεδιασμός Porro
Γραμμικό πεδίο (FOVm@1000m) 55
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 16
Στεγανότητα Αδιάβροχα
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 3.2
Exit pupil (mm) 4
Eye Relief (mm) 18
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Μαλακή
Πρίσματα BK 4
Χαρτοκιβώτιο 1 395 x 290 x 160 mm ( 2.362 Kg )

 Διαστάσεις: 30,1 x 23 x 94 εκ

 

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

• Κιάλια Levenhuk Bruno PLUS 20x80
• Προστατευτικά καλύμματα αντικειμενικών και προσοφθάλμιων φακών
• Λουρί
• Θήκη
• Πανάκι καθαρισμού
• Οδηγίες χρήσεως και δια βίου εγγύηση

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: