ΦΙΛΤΡΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΥΠΑΝΣΗΣ UHC/LPR

ΦΙΛΤΡΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΥΠΑΝΣΗΣ UHC/LPR

ΦΙΛΤΡΟ ΜΕΙΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΥΠΑΝΣΗΣ UHC/LPR

CELESTRON

Τα φίλτρα Φωτορύπανσης (LPR), 1,25 ιντσών, είναι σχεδιασμένα για να μπλοκάρουν επιλεκτικά ορισμένα μήκη κύματος φωτός, ειδικά εκείνα που παράγονται από τον τεχνητό φωτισμό.
149,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE94123

Φίλτρο Μείωσης Φωτορύπανσης UHC/LPR – 31.8mm (1 1/4")

 

Τα φίλτρα Φωτορύπανσης (LPR), 1,25 ιντσών, είναι σχεδιασμένα για να μπλοκάρουν επιλεκτικά ορισμένα μήκη κύματος φωτός, ειδικά εκείνα που παράγονται από τον τεχνητό φωτισμό. Σε αυτά τα είδη φωτισμού περιλαμβάνονται τα φώτα ατμών υδραργύρου και τα υψηλής και χαμηλής πίεσης φώτα ατμών νατρίου, καθώς και το ανεπιθύμητο φυσικό φως που παράγεται από εκπομπές του ουδέτερου οξυγόνου στην ατμόσφαιρά μας (το λεγόμενο ατμοσφαιρικό φέγγος).

Το νέο φίλτρο LPR εξαιρετικά υψηλού κοντράστ (UHC) έχει βελτιωμένο κοντράστ σχετικά με τα συνήθη ευρυζωνικά φίλτρα. Το φόντο του ουρανού είναι πιο σκοτεινό και το κοντράστ των νεφελωμάτων εκπομπής είναι αισθητά καλύτερο. Οι επιστρώσεις προηγμένης τεχνολογίας επιτρέπουν στο φίλτρο να επιτυγχάνει εκπληκτική διαπερατότητα, πάνω από 97% σε όλο το εύρος της ζώνης, ενώ ταυτόχρονα μπλοκάρει εντελώς τα μήκη κύματος της φωτορύπανσης. Είναι το τέλειο φίλτρο για τη θέαση νεφελωμάτων σε ουρανούς με φωτορύπανση και για την ενίσχυση του κοντράστ των νεφελωμάτων σε σκοτεινούς ουρανούς.

Πέρα από τα άριστα φασματικά και οπτικά χαρακτηριστικά του, το φίλτρο UHC/LPR διαθέτει σημαντικά χαρακτηριστικά που το ξεχωρίζουν και εξασφαλίζουν κορυφαίας ποιότητας θεάσεις του ουρανού:

  • Οι πολλαπλές διηλεκτρικές επιστρώσεις έχουν ενίσχυση πλάσματος και υφίστανται σκλήρυνση με ειδικές μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, για αντοχή και αντίσταση στις γρατσουνιές. 
  • Η βελτιωμένη διαπερατότητα σημαίνει εικόνα με μέγιστη λαμπρότητα και αντίθεση (κοντράστ). Οι χρήστες μικρομεσαίων τηλεσκοπίων (4 έως 11 ιντσών) θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την υψηλή απόδοση, ενώ οι χρήστες μεγαλύτερων τηλεσκοπίων θα ενθουσιαστούν με τα πλούσια αστρικά πεδία και τις λεπτομέρειες των νεφελωμάτων που παραμένουν ακέραιες.
  • Η υψηλή διαπερατότητα, οι απότομες αποκοπές και το εύρος (60 nm) της ζώνης διαπερατότητας του φίλτρου UHC/LPR εξασφαλίζουν μια πιο φυσική θέα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν το κοντράστ. Οι αστροφωτογράφοι θα εκτιμήσουν το μεγαλύτερο εύρος της ζώνης και την ύπαρξη μιας δεύτερης, εξαιρετικά σημαντικής, ζώνης διαπερατότητας, γύρω από τη γραμμή Η-α του υδρογόνου (656nm).

 

ΓΡΑΦΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 31.8
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: