ΠΥΞΙΔΑ ARMY AC20 ΜΕ ΚΛΙΣΙΟΜΕΤΡΟ

ΠΥΞΙΔΑ ARMY AC20 ΜΕ ΚΛΙΣΙΟΜΕΤΡΟ

ΠΥΞΙΔΑ ARMY AC20 ΜΕ ΚΛΙΣΙΟΜΕΤΡΟ

LEVENHUK

Η πυξίδα Levenhuk Army AC20 είναι ένα επαγγελματικό όργανο προσανατολισμού και πλοήγησης σε έναν χάρτη
32,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-74117

ΠΥΞΙΔΑ Army AC20 

Η πυξίδα Levenhuk Army AC10 είναι ένα επαγγελματικό όργανο προσανατολισμού και πλοήγησης σε έναν χάρτη. Σας βοηθάει να κρατήσετε σωστά την κατεύθυνση σας στο δάσος, να σχεδιάσετε μια διαδρομή σε ένα χάρτη και να μετρήσετε μια απόσταση μεταξύ απομακρυσμένων αντικειμένων. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για έναν επαγγελματία αθλητή, κυνηγό, ψαρά, στρατιώτη ή λάτρη του κάμπινγκ. Αυτή η πυξίδα είναι κατάλληλη για χρήση σε ξηρά και κοντά σε νερό. 

Ορισμένα στοιχεία του κυλίνδρου είναι βαμμένα με φθορίζουσα βαφή και διακρίνονται στο σκοτάδι. Η πυξίδα διαθέτει ένα κλινόμετρο με μισό επιλογέα: είναι ένα μικρό εργαλείο για τον προσδιορισμό της γωνίας κλίσης. Είναι απαραίτητο για γεωδαισιακές και στρατιωτικές εργασίες.

Η πυξίδα διαθέτει ένα μεγάλο διαφανές παράθυρο παρατήρησης στο κάλυμμα τουΛόγω αυτού, μπορείτε να διαβάσετε την πυξίδα ακόμη και με το κάλυμμα κλειστό. Υπάρχουν δύο κλίμακες στις πλαϊνές άκρες της πυξίδας. Με τη βοήθειά τους μπορείτε εύκολα να κάνετε εκτίμηση αποστάσεων. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο επίπεδο φυσαλίδων για απλοποίηση της ευθυγράμμισης της πυξίδας κατά μήκος του οριζόντιου άξονα. Οι υποδιαιρέσεις στο καντράν είναι μεγάλες και ευανάγνωστες.

Το κιτ περιλαμβάνει:

  • Πυξίδα
  • Κορδόνι
  • Τσαντάκι αποθήκευσης
  • Εγχειρίδιο χρήσης και εγγύηση διάρκειας ζωής

Τύπος

Υγρού

Σώμα

Μέταλλο - Πλαστικό

Κύκλοι υποδιαιρέσεων

Μοίρες

Τιμή κλίμακας

Εσωτερική: 2 °, Κεντρική: 1 °, Εξωτερική: 5 °

Επίπεδο φυσαλίδων

Ναι

Κλινόμετρο

Ναι

Προσαρμόσιμο σε τρίποδο

Ναι

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό