ΜΟΝΑΔΑ ASIAIR PLUS WIFI 256G

ΜΟΝΑΔΑ ASIAIR PLUS WIFI 256G

ΜΟΝΑΔΑ ASIAIR PLUS WIFI 256G

ZWO

Η μονάδα ASIAIR Plus είναι μια έξυπνη συσκευή με Wi-Fi για τον χειρισμό των καμερών ASI και αποτελεί την τρίτη γενιά της καινοτόμας σειράς ASIAIR της ZWO.

Κανονική Τιμή 529,00 € Ειδική Τιμή 476,10 €

Κέρδος: 52,90€

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
ZWO-ASIAIRPLUS-256G


ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ZWO ASIAIR PLUS 256 G

Η μονάδα ASIAIR PLUS είναι μια έξυπνη συσκευή με Wi-Fi, κατάλληλη για αστροφωτογράφιση. Μπορεί να αντικαταστήσει το laptop σας ή ακόμα και ένα ακριβό σύστημα αυτόματης οδήγησης (autoguider). Επίσης, με τη μονάδα αυτή, το μπλέξιμο των καλωδίων αποτελεί πλέον παρελθόν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το smartphone ή το tablet σας, το οποίο συνδέεται στο Wi-Fi της μονάδας. Τα πεδία εφαρμογής είναι πολλαπλά:

 • Χειρισμός όλων των καμερών ZWO ASI USB 3.0. Σημειώστε ότι οι ψυχόμενες κάμερες απαιτούν επιπλέον τροφοδοσία.
 • Αυτόματη οδήγηση σε συνδυασμό με μια κάμερα ZWO MINI, όπως για παράδειγμα η ASI120 Mini.
 • Χειρισμός επιλεγμένων στηρίξεων των εταιρειών SkyWatcher και iOptron
 • Χειρισμός επιλεγμένων DSLR και άλλων καμερών
 • Αυτόματη εστίαση με την μονάδα αυτόματης εστίασης ZWO EAF
 • Λειτουργία Debayer για έγχρωμες κάμερες ZWO
 • Προεπισκόπηση εικόνας
 • Πολική ευθυγράμμιση
 • Καταγραφή βίντεο των πλανητών και της Σελήνης
 • Ζωντανή επισώρευση (live stacking)
 • …και πολλά άλλα!


ASIAIR
PLUS: η τρίτη γενιά των μονάδων ASIAIR

Η εταιρεία ZWO διαρκώς αναπτύσσει την σειρά ASIAIR. Η τρίτη γενιά της σειράς, εκτός από τη γνωστή αξιοπιστία, χαρακτηρίζεται και από τις εξής ενδιαφέρουσες καινοτομίες:

 

 • Ενσωματωμένη κεραία Wi-Fi, η οποία ενισχύει σημαντικά το σήμα και επεκτείνει την εμβέλεια.
 • Τέσσερεις νέοι δείκτες για τις εξόδους 12 V DC. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατάσταση τροφοδοσίας και να παρακολουθείτε την κατανάλωση σε πραγματικό χρόνο.
 • Νέα θύρα USB-C, η οποία σας επιτρέπει να συνδέετε την μονάδα ASIAIR Plus κατευθείαν στον υπολογιστή σας προκειμένου να μεταφέρετε δεδομένα. Έτσι, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε την κάρτα μνήμης στην σχετική θύρα του υπολογιστή σας.
 • Η μονάδα ASIAIR Plus είναι πιο μικρή και πιο ελαφριά από ποτέ. Το κουτί είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο επεξεργασμένο με τη μέθοδο CNC (Computerized Numerical Control), καθιστώντας τη συσκευή ακόμα πιο στιβαρή και ανθεκτική.
 • Ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία κατά την λειτουργία, καθώς το λειτουργικό σύστημα τρέχει σε μνήμη eMMC (embedded MultiMediaCard). Η νέα λειτουργία αυτόματης ανάκτησης (Auto Recovery Mode) επιτρέπει στο σύστημα να ανιχνεύει αυτόματα τα σφάλματα και να τα αποκαθιστά.
 • Η μεγάλη εσωτερική μνήμη 20 GB σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που καταγράφετε.

 

Ακριβής εστίαση: Εφόσον έχει γίνει χοντρική εστίαση, επιλέξτε έναν αστέρα και έπειτα η λεπτομερής εστίαση μπορεί να γίνει σύμφωνα με τις καμπύλες φωτός και το πλάτος της καμπύλης που αντιστοιχεί στο μισό της ροής (HFD - Half Flux Diameter). Η εστίαση ακριβείας μπορεί να γίνει και μέσω του τηλεχειριστηρίου της μονάδας αυτόματης εστίασης EAF της ZWO (δεν περιλαμβάνεται). 


Συχνές ερωτήσεις:

 

 1. Τί είναι η μονάδα ASIAIR Plus;

Η σειρά ASIAIR είναι μια ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει η εταιρεία ZWO για αστροφωτογράφιση. Πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως μεγάλης κλίμακας εμπορικό προϊόν. Η νεότερη αναβαθμισμένη έκδοση είναι η ASIAIR Plus, μια έξυπνη ασύρματη συσκευή με Wi-Fi.

 

 1. Τί μπορεί να κάνει η μονάδα ASIAIR Plus;

Η μονάδα ASIAIR Plus συνδέει τον απαραίτητο εξοπλισμό αστροφωτογράφισης, επιτρέπει τον ασύρματο χειρισμό με την εγκατάσταση της εφαρμογής ASIAIR στο smartphone ή το tablet σας και πραγματοποιεί διάφορες φωτογραφικές διαδικασίες, όπως Plate Solving, Scope Focus, Polar Align, Auto Guiding, Auto-Run (unmanned imaging), Plan (multi-target/mosaic imaging), Live-Stacking, Video (planetary imaging), κλπ.

 

 1. Ποιες συσκευές μπορεί να ελέγξει η μονάδα ASIAIR;

Η μονάδα ASIAIR υποστηρίζει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτεί η αστροφωτογράφιση. Υποστηρίζονται επίσης όλες οι κάμερες αστροφωτογράφισης ASI USB 3.0 και ZWO MINI και ένα σύνολο περίπου 100 επιλεγμένων SLR και mirrorless καμερών των εταιρειών Canon και Nikon. Επίσης, υποστηρίζεται η μονάδα εστίασης ZWO EAF και ο ηλεκτρικός τροχός τοποθέτησης φίλτρων ZWO EFW, καθώς και περισσότερες από 400 ισημερινές ή αλταζιμουθιακές στηρίξεις που κυκλοφορούν στην αγορά.

 

 1. Πού θα βρω την εφαρμογή ASIAIR και πώς θα εγκαταστήσω τις ενημερώσεις της;

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή ASIAIR αρκεί να την αναζητήσετε είτε στο Play Store της Google, είτε στο App Store της Apple. Μόλις συνδεθεί η εφαρμογή στο ASIAIR Wi-Fi, μπορείτε να την αναβαθμίσετε και να κατεβάσετε νέες ενημερώσεις.

 

 1. Ποιες είναι οι απαιτήσεις τροφοδοσίας για την ASIAIR Plus;

Η προτεινόμενη τροφοδοσία είναι 11V-15V @ 2A-5A. Εάν δοθεί τροφοδοσία που είναι μικρότερη από 9V ή μεγαλύτερη των 15V, για λόγους ασφαλείας η μονάδα δεν θα ενεργοποιηθεί.

 

 1. Υπάρχουν περιορισμοί ως προς τα εξωτερικά μέσα αποθήκευσης δεδομένων;

Υποστηρίζονται: κάρτα TF, μνήμη USB, δίσκος SSD κλπ.

Ο αποθηκευτικός χώρος συστήνεται να έχει χωρητικότητα 512GB, με το μέγιστο να φτάνει το 1TB. Ακόμα, υποστηρίζονται τα συστήματα αρχείων NTFS, FAT32 και exFAT.

Η θύρα type-C χρησιμοποιείται μόνο για τη σύνδεση της μονάδας ASIAIR Plus σε υπολογιστή και για την εξαγωγή αρχείων. Δεν υποστηρίζεται η χρήση καλωδίου με βύσμα type-C και στα δύο άκρα του.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα:
Προαιρετικά: