ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 3ST

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 3ST

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 3ST

LEVENHUK

Τα οπτικά σε αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί με ειδική επίστρωση, έτσι ώστε τα είδωλα να είναι ευκρινή και τα χρώματα πιστά
239,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-35323

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΤΕΡΕΟΣΚΟΠΙΚΟ 3ST

Το Levenhuk 3ST είναι ένα αξιόπιστο στερεοσκοπικό μικροσκόπιο με διόφθαλμη κεφαλή κεκλιμένη κατά 45 μοίρες. Αυτή η σχεδίαση επιτρέπει άνετες παρατηρήσεις για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς μυϊκή καταπόνηση και χωρίς κούραση των ματιών, χάρη στη διόφθαλμη κεφαλή. Τα οπτικά σε αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί με ειδική επίστρωση, έτσι ώστε τα είδωλα να είναι ευκρινή και τα χρώματα πιστά.

Το Levenhuk 3ST είναι το βασικό μοντέλο της κατηγορίας στερεοσκοπικών μικροσκοπίων της Levenhuk. Αυτή η κατηγορία μικροσκοπίων είναι ιδανική για επαγγελματίες, όπως βιολόγοι, γεωλόγοι, κοσμηματοποιοί κ.λπ. Η τρισδιάστατη εικόνα που αποδίδει αυτό το μικροσκόπιο επιτρέπει τη μελέτη του υπό παρατήρηση αντικειμένου με μεγάλη λεπτομέρεια και τη μέτρηση των διαστάσεών του με μεγάλη ακρίβεια.

Αυτό το διόφθαλμο μικροσκόπιο έχει σχετικά μεγάλη απόσταση εργασίας (57 mm), η οποία σας επιτρέπει να μελετήσετε όχι μόνο επίπεδα δείγματα αλλά και σχετικά μεγάλα αντικείμενα.
Οι ενσωματωμένες φωτεινές πηγές (πάνω και κάτω) επιτρέπουν τη χρήση του μικροσκοπίου ακόμα και στο σκοτάδι. Οι λυχνίες αλογόνου που χρησιμοποιεί είναι πολύ οικονομικές και θα σας εξυπηρετήσουν για πολύ καιρό, πριν χρειαστεί να τις αντικαταστήσετε. Για ακόμα πιο άνετες παρατηρήσεις, μπορείτε να γυρίσετε την τράπεζα ώστε η πάνω όψη να είναι είτε μαύρη είτε άσπρη. Επίσης, μπορείτε να κρατήσετε σταθερό στη θέση του ένα δείγμα με τη βοήθεια των ελασμάτων της τράπεζας.
Το μικροσκόπιο Levenhuk 3ST συνοδεύεται από προσοφθάλμια WF 10x. Διαθέτει περιστρεφόμενο αντικειμενικό φακό, με μεγεθύνσεις 2x και 4x.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Μεγεθύνσεις (x) 20-40
Φωτισμός Αλογόνου 12V/10W
Χαρτοκιβώτιο 1 310 x 290 x 355 mm ( 3.1 Kg )

Κεφαλή: Διόφθαλμη, κεκλιμένη κατά 45°
Υλικό οπτικών: Γυαλί
Απόσταση εργασίας: 57 mm
Διακορική απόσταση: 60 mm
Τράπεζα: Από γυαλί ματ, με ελάσματα συγκράτησης δείγματος, πρόσθετη πλάκα τράπεζας διπλής όψεως (μαύρη και άσπρη)
Ρύθμιση διοπτρίας προσοφθαλμίων: Από +5 έως -5 διοπτρίες
Εστίαση: 40 mm

Διαστάσεις συσκευασίας: 31x29x35.5 εκ

 

Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνεται:

• Λαστιχένια προσοφθάλμια παρεκτάματα
• Εγχειρίδιο οδηγιών και δια βίου εγγύηση

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό