ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL60

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL60

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL60

DISCOVERY

Ο μεγεθυντικός φακός-γυαλιά Discovery Crafts DGL 60 συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ εναλλάξιμων φακών (8 ζευγάρια των 2 τεμαχίων), καθώς και υφασμάτινο ιμάντα κεφαλής που μπορεί να προσαρμοστεί στο κεφάλι καθενός παρατηρητή.

25,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-78375


Μεγεθυντικός φακός - γυαλιά Discovery Crafts DGL 60

Το Discovery Channel ενημερώνει, ψυχαγωγεί και εμπνέει τους θεατές του ανά τον κόσμο, με θέματα από την επιστήμη, την τεχνολογία, την εξερεύνηση, την Ιστορία.

Η σειρά οπτικών οργάνων Discovery παράγεται από τη Levenhuk και εγκρίνεται από το Discovery Channel.

 

Ο μεγεθυντικός φακός-γυαλιά Discovery Crafts DGL 60 συνοδεύεται από ένα πλήρες σετ εναλλάξιμων φακών (8 ζευγάρια των 2 τεμαχίων), καθώς και υφασμάτινο ιμάντα κεφαλής που μπορεί να προσαρμοστεί στο κεφάλι καθενός παρατηρητή. Πρόκειται για ένα χρήσιμο εργαλείο για την εργασία με μικρά αντικείμενα, καθώς είναι εξοπλισμένος με φωτισμό, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε εύκολα ακόμη και στο σκοτάδι.

Το υλικό κατασκευής των φακών είναι οπτικό πλαστικό και ως προς την ποιότητα και την ευκρίνεια των εικόνων δεν υπολείπεται του συνηθισμένου γυαλιού, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις φθορές. Ο μεγεθυντικός φακός-γυαλιά Discovery Crafts DGL 60 αποτελεί μια καλή επιλογή για όλους όσους ασχολούνται με την επισκευή μικρών μηχανισμών, την αξιολόγηση κοσμημάτων, τον εντοπισμό ελαττωμάτων σε διάφορες επιφάνειες κ.α. Θα φανεί επίσης χρήσιμο σε όσους ασχολούνται με τον μοντελισμό ή άλλα παρόμοια χόμπι.

Για την τροφοδοσία του φωτισμού απαιτούνται μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται).

 • Μεγέθυνση: 2.5x, 4x, 6x, 8x, 10x, 15x, 20x, 25x
 • Υλικό σώματος: πλαστικό
 • Υλικό φακών: οπτικό πλαστικό
 • Φωτισμός: LED
 • Μπαταρίες: LR1130 (6 τμχ – δεν περιλαμβάνονται)
 • Χρήση: Προϊόν γενικής χρήσης. Επιτρέπεται η χρήση σε παιδιά άνω των 3 ετών.
 • Εγγύηση: 10 έτη
 • Διαστάσεις συσκευασίας: 15×13×8 cm


Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Μεγεθυντικός φακός – γυαλιά
 • Εναλλάξιμοι φακοί διαφορετικών μεγεθύνσεων (8 σετ των 2 τεμαχίων)
 • Υφασμάτινος ιμάντας κεφαλής
 • Εγχειρίδιο οδηγιών και κάρτα εγγύησης
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό