ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL30

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL30

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL30

DISCOVERY

Ο μεγεθυντικός φακός – γυαλιά Discovery Crafts DGL 30 με δύο φακούς σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα κατά τη χρήση του. Είναι ιδανικός για όσους εργάζονται με μικρά αντικείμενα, καθώς και για τη λεπτομερή μελέτη διαφόρων αντικειμένων, ανάμεσά τους: μηχανισμοί ρολογιών, κοσμήματα, πλακέτες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, αντικείμενα τέχνης κ.α.

14,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-78372


Μεγεθυντικός φακός - γυαλιά Discovery Crafts DGL 30

Το Discovery Channel ενημερώνει, ψυχαγωγεί και εμπνέει τους θεατές του ανά τον κόσμο, με θέματα από την επιστήμη, την τεχνολογία, την εξερεύνηση, την Ιστορία.

Η σειρά οπτικών οργάνων Discovery παράγεται από τη Levenhuk και εγκρίνεται από το Discovery Channel.

 

Ο μεγεθυντικός φακός – γυαλιά Discovery Crafts DGL 30 με δύο φακούς σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα κατά τη χρήση του. Είναι ιδανικός για όσους εργάζονται με μικρά αντικείμενα, καθώς και για τη λεπτομερή μελέτη διαφόρων αντικειμένων, ανάμεσά τους: μηχανισμοί ρολογιών, κοσμήματα, πλακέτες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, αντικείμενα τέχνης κ.α. Αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για διάφορα χόμπι που απαιτούν τη χρήση ενός πρακτικού μεγεθυντικού φακού.

Και οι δύο φακοί είναι κατασκευασμένοι από οπτικό πλαστικό. Ως προς την ποιότητα και τις λεπτομέρειες των εικόνων, το υλικό αυτό δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό από το συνηθισμένο γυαλί, ενώ ως προς την ανθεκτικότητά του μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει το τελευταίο. Οι φακοί έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται κατά μήκος του σκελετού προς τα αριστερά και προς τα δεξιά, και αν χρειαστεί να δείτε ένα αντικείμενο με γυμνό μάτι, μπορείτε απλώς να τους σηκώσετε προς τα πάνω.

Δίπλα από καθέναν από τους φακούς υπάρχει λαμπτήρας LED που λειτουργεί με μπαταρίες και εξασφαλίζει ομοιόμορφο φωτισμό, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε ακόμα και στο σκοτάδι. Η γωνία φωτισμού είναι ρυθμιζόμενη.

 

  

  • Διάμετρος φακών: 15 mm
  • Μεγέθυνση: 20x
  • Φωτισμός: LED
  • Μπαταρίες: CR1620 (4 τμχ – δεν περιλαμβάνονται)
  • Χρήση: Προϊόν γενικής χρήσης. Επιτρέπεται η χρήση σε παιδιά άνω των 3 ετών.
  • Εγγύηση: 10 έτη
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 15×5×5 cm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό