ΚΙΑΛΙΑ ΝΥΚΤΟΣ NV5 4x30

ΚΙΑΛΙΑ ΝΥΚΤΟΣ NV5 4x30

ΚΙΑΛΙΑ ΝΥΚΤΟΣ NV5 4x30

LEVENHUK

Τα κιάλια νυχτερινής όρασης LabZZ NV5 της εταιρείας Levenhuk είναι σχεδιασμένα για παιδιά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

17,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-79667


Κιάλια νυχτερινής όρασης
LabZZ NV5


Με μια ματιά:

  • Αναδυόμενος φακός για θέαση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού
  • Μεγέθυνση 4x
  • Ταυτόχρονη ρύθμιση της ευκρίνειας και στα δύο προσοφθάλμια
  • Ανάγλυφο σώμα για σταθερό κράτημα
  • Εύκολη χρήση – συστήνεται για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω

 

Τα κιάλια νυχτερινής όρασης LabZZ NV5 της εταιρείας Levenhuk είναι σχεδιασμένα για παιδιά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα φανούν στο παιδί χρήσιμα κατά τη διάρκεια ενός πολυήμερου ταξιδιού ή κατά τον περίπατό του ένα βράδυ των διακοπών. Ο χαμηλός φωτισμός δεν θα είναι πρόβλημα: τα κιάλια αυτά είναι εξοπλισμένα με αναδυόμενο φακό που θα βοηθήσει το παιδί να παρατηρήσει όλα όσα αντικείμενα του κινούν το ενδιαφέρον. Χάρη στον έγχρωμο φακό που βρίσκεται κάτω από τον φακό του φωτισμού, οι παρατηρούμενες εικόνες αποκτούν πράσινη απόχρωση, όπως ακριβώς συμβαίνει και στις συσκευές νυχτερινής όρασης που χρησιμοποιούν οι ενήλικες.

Η προσφερόμενη μεγέθυνση των κιαλιών είναι 4x και η χρήση τους είναι εύκολη, με τα κουμπιά ρύθμισης να βρίσκονται κοντά στα προσοφθάλμια, ακριβώς κάτω από τα δάχτυλα του παιδιού. Το δεξί κουμπί επεκτείνει τον φακό -ο οποίος λειτουργεί με μπαταρίες-, ενώ το αριστερό τον ενεργοποιεί. Επιπλέον, τα κιάλια LabZZ NV5 είναι εξοπλισμένα με λαστιχένια προσοφθάλμια παρεκτάματα και η εστίασή τους είναι κεντρική.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος Φακού (mm) 30
Μεγέθυνση (x) 4
Exit pupil (mm) 7.5
  • Εστίαση: κεντρική
  • Προσοφθάλμια παρεκτάματα: λαστιχένια
  • Τροφοδοσία: 2 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό