Φίλτρο Ουδέτερης Πυκνότητας, 2″, ND 0,6  Δ: 25%

Φίλτρο Ουδέτερης Πυκνότητας, 2″, ND 0,6 Δ: 25%

Φίλτρο Ουδέτερης Πυκνότητας, 2″, ND 0,6 Δ: 25%

BAADER PLANETARIUM

Φίλτρο Ουδέτερης Πυκνότητας (Γκρίζο), 2 ιντσών, οπτική πυκνότητα 0,6, με πολλαπλές επιστρώσεις. Οπτική πυκνότητα 0,6, Διαπερατότητα 25%.
86,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
BA-2458321
Φίλτρο Ουδέτερης Πυκνότητας, 2″

Φίλτρο Ουδέτερης Πυκνότητας (Γκρίζο), με πολλαπλές επιστρώσεις.
Οπτική πυκνότητα 0,6, Διαπερατότητα 25%.

Τα φίλτρα αυτά της Baader έχουν σπειρώματα και από τις δύο πλευρές ώστε να μπορούν να συνδυάζονται και με άλλα φίλτρα, χρωματιστά κυρίως. Η ποιότητά τους είναι τέτοια ώστε δε προσθέτουν καθόλου χρώμα παρά μόνο μειώνουν την φωτεινότητα του αντικειμένου. Μπορούν να τοποθετηθούν μέχρι και 20-30 εκατοστά μέσα από το σημείο εστίασης χωρίς να έχουμε καμία απώλεια! Ιδανικά για πρόσθετο φίλτρο στην παρατήρηση ηλίου.


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό