HAND CONTROL SYNSCAN VERS. 5

HAND CONTROL SYNSCAN VERS. 5

HAND CONTROL SYNSCAN VERS. 5

SKYWATCHER

Για κατόχους έκδοσης V.2 (ή μεταγενέστερης) ή για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τις στηρίξεις EQ6 SynTrek ή HEQ5 SynTrek σε πλήρως SynScan.

219,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKHAND5

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ SKYWATCHER SYNSCAN V5

 

Για κατόχους έκδοσης V.2 (ή μεταγενέστερης) ή για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τις στηρίξεις EQ6 SynTrek ή HEQ5 SynTrek σε πλήρως SynScan.
Το χειριστήριο SynScan V5 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά, όπως: firmware αναβαθμίσιμο μέσω internet, βελτιωμένη ακρίβεια σκόπευσης (PAE) και τη δυνατότητα να αποθηκεύει δεδομένα αστρικών ευθυγραμμίσεων. Επίσης, δέχεται ποντίκι GPS.

 


• Μέθοδοι ευθυγράμμισης: με ένα αστέρι, με δύο αστέρια, με τρία αστέρια.
• Ακρίβεια σκόπευσης: έως 1 δευτερόλεπτο της μοίρας.
• Κατάλογοι ουράνιων αντικειμένων: Messier, IC, NGC, Caldwell.
• Βάση δεδομένων με 13740 ουράνια αντικείμενα, μεταξύ των οποίων: πλανήτες, ονοματισμένοι αστέρες, διπλοί αστέρες, μεταβλητοί αστέρες και αντικείμενα που ορίζονται από τον χρήστη. 
• Διόρθωση του backlash.
• Διόρθωση του περιοδικού σφάλματος (PEC)
• Κορυφαία συμβατότητα με PC: συμβατό με ASCOT και με το πρωτόκολλο NexStar-5i και σετ εντολών για ρύθμιση από τον χρήστη του κοντράστ της οθόνης LCD, της έντασης του φωτισμού LED και της έντασης του βομβητή.


Δεν περιλαμβάνεται καλώδιο σύνδεσης με τη στήριξη. Καλώδια για σύνδεση με τις στηρίξεις HEQ5, NEQ6 ή με αλταζιμουθιακές στηρίξεις (μοντέλα Syntrek & PRO) διατίθενται ανεξάρτητα.

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό