2 ΣΕ 1 T-REX BUZZ WIRE

2 ΣΕ 1 T-REX BUZZ WIRE

2 ΣΕ 1 T-REX BUZZ WIRE

BRAINSTORM

Μην κάνετε τον δεινόσαυρο T rex να βρυχηθεί! Μπορείτε να διατηρήσετε σταθερό χέρι σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση; 

19,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
PP-MP2049

2 ΣΕ 1 T-REX BUZZ WIRE

 

Μην κάνετε τον δεινόσαυρο T rex να βρυχηθεί! Μπορείτε να διατηρήσετε σταθερό χέρι σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση; Περιλαμβάνονται δύο διαφορετικά περιγράμματα δεινόσαυρου, που αντιστοιχούν σε δύο επίπεδα δεξιότητας. Ρεαλιστικός ήχος βρυχηθμών. Μπορείτε να νικήσετε το δεινόσαυρο; 

Διατρέξτε με το μεταλλικό άγκιστρο το μεταλλικό περίγραμμα χωρίς να το αγγίξετε, γιατί τότε ο T rex θα βρυχηθεί. Χρειάζεστε σταθερό χέρι και ατσάλινα νεύρα για να νικήσετε το δεινόσαυρο σε αυτή την αναμέτρηση. Δύο διαφορετικά περιγράμματα δεινόσαυρου αντιστοιχούν σε δύο επίπεδα δεξιότητας. Ξεκινήστε την εκπαίδευση με το σχήμα της κεφαλής και στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι, τελειοποιήστε την τεχνική σας στο πλήρες σώμα. 

Με ρεαλιστικό ήχο βρυχηθμών, αυτό το παιχνίδι είναι ιδανικό για όσους συμπαθούνε τους δεινόσαυρους!

Στη συσκευασία και στις οδηγίες χρησιμοποιούνται πέντε γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά και ιταλικά.
Ηλικίες: 5+
Πειλαμβάνονται μπαταρίες

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: