Γιατί να προτιμήσω το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης;


Γνωρίζουμε καλά το αντικείμενο

Υπηρετούμε με συνέπεια την Αστρονομία από το 1990. Στους μόνιμους συνεργάτες μας συγκαταλέγονται Φυσικοί και άλλοι επιστήμονες, ερασιτέχνες αστρονόμοι, εξειδικευμένοι τεχνικοί, εκλαϊκευτές Αστρονομίας κ.ά. Πραγματοποιούμε εκπαιδευτικές προβολές Αστρονομίας με το κινητό πλανητάριο Starlab σε σχολεία, Δήμους, πολιτιστικά κέντρα κ.λπ. Οργανώνουμε αστροβραδιές. Εκδίδουμε βιβλία Αστρονομίας και αστροχάρτες. Προμηθεύουμε αστρονομικό και άλλο εξοπλισμό οπτικών οργάνων ακριβείας σε πανεπιστήμια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα καθώς και εξοπλισμό παρατήρησης της φύσης σε φορείς διαχείρισης προστατευμένων περιοχών.
 

Φιλική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση

Το εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή. Ειδικά αν είστε στο ξεκίνημά σας στην Αστρονομία, ή στην παρατήρηση της φύσης και του μικρόκοσμου, αυτή η βοήθεια είναι πολύτιμη, εφόσον θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα. 

 

Φυσική παρουσία

Δεν «τρέχουμε» απλά ένα απρόσωπο ιντερνετικό κατάστημα. Έχουμε φυσική παρουσία, με ένα μεγάλο κατάστημα λιανικής 400 τμ στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Εδώ μπορείτε να δείτε τα προϊόντα, να τα συγκρίνετε, και να ακούσετε μια ενημερωμένη άποψη, πριν καταλήξετε σε οποιαδήποτε αγορά. 

 

Τεχνική υποστήριξη και after sale service

Αλλά και μετά την αγορά σας, πάλι εδώ είμαστε. Στη διάθεσή σας για κάθε απορία, καθοδήγηση, τεχνική υποστήριξη, εκτέλεση εγγύησης και ό,τι άλλο ενδέχεται να σας απασχολήσει. 

 

Επίσημος ή αποκλειστικός αντιπρόσωπος

Το ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ Θεσσαλονίκης είναι επίσημος διανομέας και, σε πολλές περιπτώσεις, αποκλειστικός αντιπρόσωπος μερικών από τις πιο μεγάλες εταιρείες στον κόσμο στον χώρο του αστρονομικού εξοπλισμού,  και λοιπών οπτικών ειδών (μικροσκοπίων, κιαλιών, διοπτρών κλπ).
 

Δείτε ΕΔΩ το κατάστημά μας.