ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟY RAINBOW WF10x

ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟY RAINBOW WF10x

ΠΡΟΣΟΦΘΑΛΜΙΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟY RAINBOW WF10x

LEVENHUK

Το προσοφθάλμιο Rainbow WF10x της Levenhuk θα επεκτείνει το εύρος μεγεθύνσεων που προσφέρει το μικροσκόπιό σας. Είναι συμβατό με μικροσκόπια οποιουδήποτε κατασκευαστή.

24,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-69417

Προσοφθάλμιο Rainbow WF10x

Το προσοφθάλμιο Rainbow WF10x της Levenhuk θα επεκτείνει το εύρος μεγεθύνσεων που προσφέρει το μικροσκόπιό σας. Είναι συμβατό με μικροσκόπια οποιουδήποτε κατασκευαστή, εφόσον αυτά διαθέτουν κάννη προσοφθαλμίου με διάμετρο 23.2 mm (0.913’’).

Το βασικό πλεονέκτημα του προσοφθαλμίου Rainbow WF10x είναι το οπτικό του πεδίο, το οποίο είναι ευρύτερο από αυτό που προσφέρουν άλλα προσοφθάλμια της ίδιας μεγέθυνσης. Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από ειδικό οπτικό γυαλί και αποδίδουν καθαρά, ευκρινή είδωλα υψηλής αντίθεσης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η μεγέθυνση του συγκεκριμένου προσοφθαλμίου είναι 10x.

  • Υλικό οπτικών: οπτικό γυαλί
  • Μεγέθυνση: 10x
  • Οπτικό πεδίο: 15°
  • Διάμετρος κάννης: 0.913’’
  • Χρήση: Προϊόν γενικής χρήσης. Επιτρέπεται η χρήση σε άτομα άνω των 3 ετών.
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: