ΠΡΟΣΟΦΘ.

ΠΡΟΣΟΦΘ."SLV" 5mm

ΠΡΟΣΟΦΘ."SLV" 5mm

VIXEN

Η σειρά προσοφθαλμίων SLV με το γυαλί Lanthanum παρέχει άνετο eye relief 20mm, παρεκτάματα twist-up και 7 οπτικά στοιχεία για λαμπρές και ευκρινείς εικόνες.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
VX37204

slv astronomy magSLV, 5mm, Ø31,8mm

Το προσοφθάλμιο 5mm της σειράς προσοφθαλμίων SLV, διαμέτρου 1.25" της Vixen Optics διαθέτει ένα άνετο eye relief 20 χιλιοστών και παρεκτάματα με σύστημα twist-up για άνετη θέαση με ή χωρίς γυαλιά. Όπως όλα τα προσοφθάλμια της σειράς SLV, περιέχει υψηλής τάξης γυαλί Lanthanum, το οποίο είναι υπεύθυνο για τις εκπληκτικά καθαρές και με υψηλό contrast εικόνες των αστέρων, ακόμη και στις άκρες του πεδίου του προσοφθαλμίου! Είναι σχεδιασμένο με επτά οπτικά στοιχεία σε τέσσερις ομάδες και έχει πλήρως πολυ-επιστρωμένες οπτικές επιφάνειες, που ελαχιστοποιούν την αντανάκλαση του φωτός, για φωτεινές και ευκρινείς εικόνες. Το εξ ολοκλήρου μεταλλικό σώμα του έχει αλουμινένια κατάληξη διαμέτρου 1,25" και λαστιχένιο πιάσιμο με βαθουλώματα σε εξαγωνικό σχήμα, που εμποδίζουν την κύλιση του προσοφθαλμίου (π.χ. όταν το αφήνετε πάνω σε ένα τραπέζι).

Σημαντικά στοιχεία

•    7 οπτικά στοιχεία σε 4 ομάδες
•    Γυαλί Lanthanum
•    Πλήρως πολυ-επιστρωμένα οπτικά
•    Twist-up παρεκτάματα
•    Σώμα που εμποδίζει την κύλιση
•    Διάμετρος κάνης : 1,25"

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 165
Τύπος LV (Modified ERFLE)
Eye Relief (mm) 20
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 5
Φαινόμενο πεδίο (FOVº) 50
Πλήθος οπτικών στοιχείων 7 σε 4 ομάδες
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό