ΠΡΟΣΟΦΘ.OMNI 6mm

ΠΡΟΣΟΦΘ.OMNI 6mm

ΠΡΟΣΟΦΘ.OMNI 6mm

CELESTRON

Αν θέλετε να βελτιώσετε την συλλογή σας με ένα προσοφθάλμιο ανώτερης ποιότητας, η σειρά Omni έχει υψηλότερες προδιαγραφές και μεγαλύτερη ποικιλία εστιακών αποστάσεων.
44,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
CE93317

OMNI 6mm, διαμέτρου 31,8mm (1 1/4")

Αν θέλετε να βελτιώσετε την συλλογή σας με ένα προσοφθάλμιο ανώτερης ποιότητας, η σειρά Omni έχει υψηλότερες προδιαγραφές και μεγαλύτερη ποικιλία εστιακών αποστάσεων. Η  Celestron σχεδίασε αυτή τη σειρά έχοντας υπόψη κάποιες λεπτομέρειες έτσι ώστε εσείς, ως χρήστης, να επωφεληθείτε από τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή τη σειρά ξεχωριστή. Η σειρά Omni είναι οπτικός σχεδιασμός συμμετρικού Plössl 4 στοιχείων. Οι φακοί στις άκρες τους είναι μαυρισμένοι έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται οι εσωτερικές ανακλάσεις και να μεγιστοποιείται το κοντράστ. Σε κάθε επιφάνεια φακού υπάρχουν πολλαπλές επιστρώσεις για μεγιστοποίηση της διαπερατότητας φωτός και του κοντράστ. Κάθε προσοφθάλμιο Omni υποβάλλεται σε διαδικασία δύο βημάτων σχηματισμού στρώματος ανόδου (anodising) με σκοπό να εμποδιστούν οι ανακλάσεις από το πάνω μέρος της κάνης του προσοφθαλμίου, σε αντίθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές προσοφθαλμίων που χρησιμοποιούν ανακλαστικές επιφάνειες. Όλα τα προσοφθάλμια δέχονται φίλτρα 1¼".
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος (mm) 31.8
Τύπος Plössl
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Εστιακή απόσταση 6
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό