ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ VEGAS ED 10x50

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ VEGAS ED 10x50

ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ VEGAS ED 10x50

LEVENHUK

Ελαφρύ, αδιάβροχο σώμα, με γόμωση αζώτου. Οι πολλαπλώς επιστρωμένοι φακοί είναι κατασκευασμένοι από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς.
214,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-74158

 ΜΟΝΟΚΙΑΛΙ Levenhuk Vegas ED 10x50

Το μονοκιάλι Vegas ED 10x50 είναι ένα οπτικό όργανο μεγάλης διαμέτρου για γενικές αλλά και λεπτομερείς παρατηρήσεις ανοιχτών επιφανειών. Η μεγέθυνση 10x επιτρέπει τη λεπτομερή μελέτη μακρινών αντικειμένων. Χρησιμοποιεί φακούς από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς. Είναι ιδανικό για παρατήρηση της φύσης, μελέτη αστικών τοπίων και παρακολούθηση αθλητικών αγώνων.

Οι πολλαπλώς επιστρωμένοι φακοί είναι κατασκευασμένοι από γυαλί εξαιρετικά χαμηλής διασποράς.

Τα οπτικά εξαιρετικά χαμηλής διασποράς εξαλείφουν τα παρασιτικά φωτοστέφανα που εμφανίζονται στις άκρες των εικόνων λόγω της διάθλασης φωτός. Οι χρωματικές εκτροπές εξαλείφονται σε ολόκληρο το οπτικό πεδίο, τόσο στο κέντρο όσο και τις άκρες. Ο φακός του λειτουργεί τέλεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Συγκεντρώνει πολύ φως και η εικόνα παραμένει καθαρή, ακόμη και κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων σε λυκόφως ή συννεφιά. Η ελάχιστη οπτική εστίαση επιτυγχάνεται σε αντικείμενα που βρίσκονται σε απόσταση 2 μέτρων, κάτι που επιτρέπει την παρατήρηση ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. 

Ελαφρύ, αδιάβροχο σώμα, με γόμωση αζώτου

Το μονοκιάλι είναι γεμάτο με άζωτο, ένα άχρωμο αέριο που αποτρέπει το εσωτερικό θόλωμα. Οι απότομες αλλαγές θερμοκρασίας έχουν ως αποτέλεσμα την θόλωση των φακών, γι 'αυτό αυτό το μονοκιάλι δεν επηρεάζεται από παρατηρήσεις που πραγματοποιούνται σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι αδιαπέραστο από το χιόνι, τη βροχή και επιβιώνει πέφτοντας στο νερό για μικρό χρονικό διάστημα. Το ερμητικά σφραγισμένο σώμα του προστατεύει με ασφάλεια τα οπτικά και μηχανικά μέρη από τη διείσδυση του νερού.

Το μονοκιάλι μπορεί να συνδεθεί σε τρίποδο.

Με μια ματιά:

 • Οπτικά ED

 • Πολλαπλές επιστρώσεις

 • Γόμωση αζώτου

 • Ελαφρύ και αδιάβροχο σώμα 

 • Δυνατότητα προσαρμογής σε τρίποδα

 • Αδιαβροχότητα κατηγορίας IPx7 ( IPx7 – σημαίνει ότι το οπτικό όργανό προστατεύεται επαρκώς, αν βυθιστεί μερικώς ή για λίγο χρόνο σε νερό βάθους έως 1 m )


 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος Φακού (mm) 50
Μεγέθυνση (x) 10
Γραμμικό πεδίο (FOVm@1000m) 103
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 2
Στεγανότητα Αδιάβροχο έως 100 mbar (~1μ)
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 5.9°
Exit pupil (mm) 4.9
Eye Relief (mm) 17
Επιστρώσεις Πλήρως Πολύ-επιστρωμένα
Θήκη Μεταφοράς Ναι

Διαστάσεις συσκευασίας: 23,5×20×11,5 cm

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

 • Διόπτρα

 • Θήκη

 • Προστατευτικά καλύμματα για τους αντικειμενικούς και τους προσοφθάλμιους φακούς

 • Πανάκι καθαρισμού

 • Λουρί

 • Οδηγίες χρήσεως και δια βίου εγγύηση

 

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό