ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ DTX 50

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ DTX 50

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ DTX 50

LEVENHUK

Το Levenhuk DTX 50 είναι ένα σύγχρονο ψηφιακό μικροσκόπιο USB που δίνει μεγέθυνση έως 400x, εφοδιασμένο με μια ψηφιακή κάμερα 1.3 Mpx, που σας επιτρέπει να παίρνετε φωτογραφίες και βίντεο των παρατηρούμενων δειγμάτων. 

89,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-61021
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΨΗΦΙΑΚΟ DTX 50

Το Levenhuk DTX 50 είναι ένα σύγχρονο ψηφιακό μικροσκόπιο USB που δίνει μεγέθυνση έως 400x, εφοδιασμένο με μια ψηφιακή κάμερα 1.3 Mpx, που σας επιτρέπει να παίρνετε φωτογραφίες και βίντεο των παρατηρούμενων δειγμάτων. Αυτό το μοντέλο βρίσκει εφαρμογή σε πολλά πεδία: ηλεκτρονικά, κοσμηματοποιία, βιολογία, ζωολογία κ.ά. 

Το μικροσκόπιο συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω ενός συνηθισμένου καλωδίου USB 2.0. Η παρατήρηση των δειγμάτων και η επεξεργασία των φωτογραφιών γίνεται μέσω του εύχρηστου λογισμικού, που περιλαμβάνεται. Το πρόγραμμα διαθέτει ακόμα λειτουργίες μέτρησης και βαθμονόμησης, ώστε να μπορείτε να βρείτε το μήκος, την περίμετρο, την ακτίνα ή τη διάμετρο παρατηρούμενων δειγμάτων και να μετρήσετε διάφορες γωνίες.

Το Levenhuk DTX 50 είναι πολύ εύκολο στη χρήση και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις ή ικανότητες. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, είναι κατάλληλο για χρήση στο σπίτι. Το μικροσκόπιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον τρίποδα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία ή χωρίς αυτόν.
Το σώμα του μικροσκοπίου είναι επενδυμένο με λάστιχο, που το κάνει ευχάριστο στην αφή και ασφαλές στη λαβή, καθώς δεν γλιστράει στα χέρια.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 150
Τύπος Ψηφιακό
Μεγεθύνσεις (x) 20-400
Φωτισμός LED

Υλικό οπτικών: Οπτικό γυαλί
Εστίαση χειροκίνητη: 0-150 mm
Υλικό σώματος: μαύρο, επενδυμένο με λάστιχο
Ρύθμιση φωτεινής έντασης: Ναι
Τροφοδοσία: Καλώδιο USB
Megapixels: 1.3
Καταγραφή βίντεο: Ναι
Format εικόνων: *.jpeg, 1920x1080, 1280x720, 640x480
Λογισμικό: Λογισμικό επεξεργασίας εικόνων με λειτουργία μετρήσεων
Σύνδεση κάμερας: USB 2.0
Απαιτήσεις Η/Υ: Windows 7/8/10, Mac 10.6~10.10, τουλάχιστον P4 1.8 GHz, 512 Mb RAM, κάρτα βίντεο 64 Mb, θύρα USB 2.0, CD-ROM
Γλώσσες λογισμικού: Αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ρωσικά, ιταλικά, πορτογαλικά, πολωνικά, ολλανδικά, ιαπωνικά, κορεάτικα, κινέζικα
Format βίντεο: *.avi, 1920x1080, 1280x720, 640x480


Συστάσεις για τη χρήση του λογισμικού.

Για να λειτουργήσει σωστά το πρόγραμμα, ξεκινήστε την εγκατεστημένη εφαρμογή μόνο αφού το μικροσκόπιό σας έχει συνδεθεί με τον υπολογιστή και είναι έτοιμο για παρατηρήσεις.
Το ψηφιακό μικροσκόπιο Levenhuk DTX 30 δεν είναι συμβατό με εξωτερικές ψηφιακές κάμερες.


Στη συσκευασία επίσης περιλαμβάνονται:

• Καλώδιο USB
• Βάση
• Προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα για τον αντικειμενικό φακό
• CD με λογισμικό
• Εγχειρίδιο οδηγιών και εγγύηση εφ'όρου ζωής


Διαστάσεις συσκευασίας: 6.5x21x15 cm

Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό