ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ "SUNMOD"

ΗΛΙΑΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ "SUNMOD"

SPARKLE LABS

Με το SunMod μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε συσκευή με μπαταρία AA ή ΑΑΑ σε ηλιακή!

24,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
916-9188

Ηλιακό κιτ SunMod

Με το SunMod μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε συσκευή με μπαταρία AA ή ΑΑΑ σε ηλιακή! Απλά προσθέστε το ηλιακό πάνελ και συνδέστε το με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία Ni-MΗ (δεν περιλαμβάνεται) της συσκευής. Δεν θα χρειαστεί να την αλλάξετε ξανά!

 Περιλαμβάνονται: Εύκαμπτο ηλιακό πάνελ 4.8V με συνδεμένα καλώδια, και ταινία στερέωσης του πάνελ διπλής όψης σε κομψή συσκευασία φακέλλου.

 Δεν περιλαμβάνονται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χαρτοκιβώτιο 1 150 x 100 x 10 mm ( 0.1 Kg )
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό