ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL40

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL40

ΦΑΚΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΓΥΑΛΙΑ DISCOVERY CRAFTS DGL40

DISCOVERY

Ο μεγεθυντικός φακός – γυαλιά Discovery Crafts DGL 40 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα κάνει την εργασία με μικρά αντικείμενα ευκολότερη από ποτέ. Οι εναλλάξιμοι φακοί παρέχουν πέντε διαφορετικές μεγεθύνσεις και ο ενσωματωμένος φωτισμός θα φωτίζει επαρκώς και ομοιόμορφα την επιφάνεια εργασίας σας.

18,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
LEV-78373


Μεγεθυντικός φακός - γυαλιά Discovery Crafts DGL 40

Το Discovery Channel ενημερώνει, ψυχαγωγεί και εμπνέει τους θεατές του ανά τον κόσμο, με θέματα από την επιστήμη, την τεχνολογία, την εξερεύνηση, την Ιστορία.

Η σειρά οπτικών οργάνων Discovery παράγεται από τη Levenhuk και εγκρίνεται από το Discovery Channel.

 

Ο μεγεθυντικός φακός – γυαλιά Discovery Crafts DGL 40 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο που θα κάνει την εργασία με μικρά αντικείμενα ευκολότερη από ποτέ. Οι εναλλάξιμοι φακοί παρέχουν πέντε διαφορετικές μεγεθύνσεις και ο ενσωματωμένος φωτισμός θα φωτίζει επαρκώς και ομοιόμορφα την επιφάνεια εργασίας σας. Θα αποτελέσει τον καλύτερο σύντροφο για τον κοσμηματοπώλη, τον ωρολογοποιό, τον μοντελιστή, τον συντηρητή έργων τέχνης και πολλούς άλλους. Αποτελεί μια καλή επιλογή τόσο για διάφορα χόμπι, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Όλοι οι φακοί που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι κατασκευασμένοι από οπτικό πλαστικό, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό και χαρακτηρίζεται από υψηλή διαφάνεια. Οι εικόνες που θα σας προσφέρουν οι φακοί θα είναι καθαρές, ευκρινείς και με υψηλή αντίθεση. Οι φακοί δεν θα πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά να χρησιμοποιούνται ο καθένας ξεχωριστά. Έχουν σχετικά ευρεία οπτική γωνία που σας επιτρέπει να βλέπετε και με τα δύο μάτια ταυτόχρονα, ενώ επίσης, εάν είναι απαραίτητο, οι βραχίονες του σκελετού γυαλιών μπορούν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν από τον υφασμάτινο ιμάντα κεφαλής που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Οι λαμπτήρες LED λειτουργούν με μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται).

  • Διαστάσεις φακών: 84x28 mm (5 τμχ)
  • Μεγέθυνση: 1x, 1.5x, 2x, 2.5x, 3.5x
  • Υλικό σώματος: πλαστικό
  • Υλικό φακών: οπτικό πλαστικό
  • Φωτισμός: LED
  • Μπαταρίες: LR1130 (3 τμχ – δεν περιλαμβάνονται)
  • Χρήση: Προϊόν γενικής χρήσης. Επιτρέπεται η χρήση σε παιδιά άνω των 3 ετών.
  • Εγγύηση: 10 έτη
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 22×18×5 cm
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό