ΔΙΟΠΤΡΑ

ΔΙΟΠΤΡΑ "HANDY ΕΥΕ" 22x50

ΔΙΟΠΤΡΑ "HANDY ΕΥΕ" 22x50

VIXEN

Διόπτρα πολύ βολική και εύχρηστη, χάρη στις μικρές διαστάσεις και το βάρος της, κατάλληλη για παρατήρηση πουλιών, κυνήγι, ταξίδια, αθλήματα και όλες τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου.

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
VX1159
ΔΙΟΠΤΡΑ HANDY EYE 22x50  


Διόπτρα πολύ βολική και εύχρηστη. Κατάλληλη για παρατήρηση της φύσης και των πουλιών, για το κυνήγι, τα ταξίδια, τα αθλήματα (π.χ. τοξοβολία, σκοποβολή)  και άλλες δραστηριότητες. Σας συνοδεύει οπουδήποτε, χάρη στο μικρό της μήκος (190mm) και βάρος (225gr).
 
Ο προσοφθάλμιος φακός σχηματίζει γωνία 45ο με το σώμα της διόπτρας για πιο άνετη και ξεκούραση παρατήρηση.  Στα οπτικά της χρησιμοποιήθηκαν πρίσματα Bak7, μαγνήσιου-φθορίτη, με πολλαπλές επιστρώσεις για καθαρές και οξείς εικόνες. Για καλύτερη προστασία και άνετο κράτημα συνοδεύεται από αδιάβροχη θήκη με εξωτερική ταινία συγκράτησης της παλάμης, η οποία δεν εμποδίζει τη θέαση. Προσαρμόζεται σε κοινό τρίποδα και μάλιστα στην συσκευασία περιλαμβάνεται και επιτραπέζιος τρίποδας.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 225
Τύπος Διόπτρας 45°
Διάμετρος Φακού (mm) 50
Επιστρώσεις Οπτικών Πολλαπλές
Γραμμικό πεδίο ([email protected]) 45.4
Γωνιώδες εύρος οπτικού πεδίου 2.6
Μήκος (mm) 190
Eye Relief (mm) 7
Ελάχιστη απόσταση εστίασης (m) 10.6
Μεγεθύνσεις 22
Θήκη Μεταφοράς Μαλακή
Χαρτοκιβώτιο 1 210 x 110 x 90 mm ( 0.55 Kg )
  • Πρίσματα: Bak7
  • Φαινόμενο εύρος πεδίου: 57,2ο
  • Exit pupil: 2,3mm
  • Διαστάσεις διόπτρας: 190 x 60 x 92 mm
  • Στεγανότητα: Αδιάβροχη

Περιλαμβάνονται:
  • Θήκη συγκράτησης παλάμης
  • Τρίποδας επιτραπέζιος
  • Οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό