ΔΙΟΦΘΑΛΜΙΟ AURIGA

ΔΙΟΦΘΑΛΜΙΟ AURIGA

ΔΙΟΦΘΑΛΜΙΟ AURIGA

AURIGA

Το διοφθάλμιο Auriga Bino Viewer είναι μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της ερασιτεχνικής και της επαγγελματικής οπτικής αστρονομίας.

464,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
AUBINOVIEWER

ΔΙΟΦΘΑΛΜΙΟ AURIGA

Το διοφθάλμιο Auriga Bino Viewer είναι μια πραγματική επανάσταση στον κόσμο της ερασιτεχνικής και της επαγγελματικής οπτικής αστρονομίας. Για ποιον λόγο; Ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί τα πάντα ώστε να προσφέρει ένα προϊόν ποιότητας που να είναι αξιόπιστο σε βάθος χρόνου και να συνεργάζεται με κάθε τηλεσκόπιο που υπάρχει ή θα υπάρξει στο εμπόριο.

Μέχρι τώρα τα περισσότερα διοφθάλμια δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με τηλεσκόπια μικρής εστιακής απόστασης, όπως τα νευτώνεια. Μάλιστα, όσοι έχουν νευτώνειο τηλεσκόπιο γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να βρει κανείς στην αγορά ένα διοφθάλμιο που να αποδίδει σωστά με το τηλεσκόπιό τους χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν, επιπλέον, ακριβούς διορθωτές εστιακής απόστασης. 

Συχνά, ακόμη και αυτοί οι διορθωτές τροποποιούν υπερβολικά την πραγματική εστιακή απόσταση του οργάνου, με αποτέλεσμα να υποβαθμίζουν την οπτική ποιότητα λόγω της χρησιμοποιούμενης γεωμετρίας. Για το λόγο αυτό ο κατασκευαστής αποφάσισε να εξοπλίσει το διοφθάλμιο Auriga Bino Viewer με έναν αποτελεσματικό και υψηλών επιδόσεων διορθωτή που επιτρέπει τη χρήση τηλεσκοπίων όλων των οπτικών τύπων, από τα διοπτρικά μικρής εστιακής απόστασης και τα  Schmidt-Cassegrain έως τα νευτώνεια και τα Maksutov-Cassegrain. Ξεχάστε τα ενοχλητικά χρωματικά σφάλματα ή τα διπλά είδωλα, που χαλάνε τη θέαση των θαυμάτων του Σύμπαντος.   

Το διοφθάλμιο Auriga Bino Viewer δίνει ορθές εικόνες χωρίς χρήση ανορθωτή ή διαγωνίου 90°. Επιπλέον, αφού η εικόνα είναι ανορθωμένη, μπορείτε να απολαύσετε και επίγεια θεάματα. Απλά τοποθετήστε το διοφθάλμιο Binoview στον εστιαστή 31,8mm, σφίξτε το προσεκτικά, τοποθετήστε το προσοφθάλμιο και απολαύστε την απεραντοσύνη του Σύμπαντος. Το ελεύθερο άνοιγμα των πρισμάτων είναι ίσο με17,3 χιλιοστά, έτσι σας περιμένουν πραγματικά αξέχαστες παρατηρήσεις. 

Έχετε μεγάλα, βαριά προσοφθάλμια 31,8mm και θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε με το διοφθάλμιο Auriga Bino Viewer; Το βολικό και αποτελεσματικό σύστημα Quick Lock σε καθεμία από τις δύο υποδοχές των προσοφθαλμίων επιτρέπει την ασφαλή συγκράτηση οποιουδήποτε προσοφθαλμίου. Απλά ξεβιδώστε και σφίξτε τον δακτύλιο για να ασφαλίσετε το προσοφθάλμιο στην επιθυμητή θέση. Οι οδοντώσεις αυξάνουν την πρόσφυση και διευκολύνουν τον χειρισμό των δακτυλίων. 

Η ρύθμιση διοπτρίας στο διοφθάλμιο Auriga Bino Viewer, εντός των ορίων ±4, γίνεται απλά περιστρέφοντας το δεξιό προσοφθάλμιο με τη φορά του ρολογιού ή αντίστροφα,. Όλοι, ακόμα και άτομα με μεγάλες διαφορές στη διοπτρία, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το διοφθάλμιο στο τηλεσκόπιό τους χωρίς κανένα πρόβλημα. 


Η ρύθμιση της διακορικής απόστασης γίνεται απλά κλείνοντας ή ανοίγοντας την απόσταση ανάμεσα στα δύο «βαγονέτα» των προσοφθαλμίων. Η μετατόπιση των προσοφθαλμίων γίνεται πάνω στον ίδιο άξονα, με την απόσταση ανάμεσά τους να κυμαίνεται μεταξύ 58mm και 74mm. 

Το διοφθάλμιο Auriga Bino Viewer συνοδεύεται από πρακτικό άκαμπτο βαλιτσάκι με αφαιρούμενο εσωτερικό αφρώδες υλικό κομμένο στο σχήμα του διοφθαλμίου. Με αυτό το βαλιτσάκι μπορείτε να μεταφέρετε με ασφάλεια το διοφθάλμιο καθώς και διάφορα προσοφθάλμια κάθε μεγέθους. Περιλαμβάνεται επίσης πανάκι καθαρισμού και εγχειρίδιο οδηγιών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Διάμετρος κάννης 1,1/4" (31,8mm)
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό