ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ SYNSCAN WIFI MODULE

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ SYNSCAN WIFI MODULE

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ SYNSCAN WIFI MODULE

SKYWATCHER

Η υψηλής ποιότητας μονάδα Wi-Fi SynScan είναι συμβατή με όλες τις στηρίξεις και τα τηλεσκόπια Go-To της Sky-Watcher και δίνει τη δυνατότητα ασύρματου ελέγχου μέσω smartphone ή tablet.

119,00 €

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Προσωρινά Εξαντλημένο (Αναμένεται)

Συνήθως αποστέλλεται σε 3-14 μέρες.
Στην περίπτωση αυτή υπάρχει τη συγκεκριμένη στιγμή μηδενική διαθεσιμότητα των ειδών αυτών τα οποία κρατάμε συνήθως σε στοκ. Πολύ πιθανόν όμως τα είδη αυτά να είναι διαθέσιμα στα κέντρα διανομής στην Ευρώπη των κατασκευαστών με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή και των λοιπών προμηθευτών μας και έτσι μπορούμε άμεσα να αναπληρώσουμε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί. Αν γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο χρόνος παράδοσης για προσωρινά εξαντλημένα προϊόντα υπερβαίνει τις 14 ημέρες, τότε ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης θα αναγράφεται ξεχωριστά και επάνω από την ένδειξη «ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ» Σε κάθε περίπτωση, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail ή τηλεφωνικά.

Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
SKU
SKWIFIMOD

Μονάδα WiFi για στηρίξεις GoTo SynScan

Η υψηλής ποιότητας μονάδα Wi-Fi SynScan είναι συμβατή με όλες τις στηρίξεις και τα τηλεσκόπια Go-To της Sky-Watcher και δίνει τη δυνατότητα ασύρματου ελέγχου μέσω smartphone ή tablet με χρήση του λογισμικού SynScan App ή του SynScan PRO App, τα οποία μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν από είτε από Google Play είτε από το App Store.

Η μονάδα Wi-Fi συνδέεται εύκολα στη θύρα του χειριστηρίου της στήριξης με ένα από τα συμπεριλαμβανόμενα καλώδια RJ12 προς RJ45 ή RJ45 προς RJ45. Δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς το ρεύμα λειτουργίας παρέχεται από τη στήριξη (Σημειώνεται ότι η EQ6 PRO πρέπει να συνδεθεί στη μονάδα Wi-Fi μέσω του καλωδίου του χειριστηρίου που συνοδεύει τη στήριξη).

Η μονάδα Wi-Fi δημιουργεί το δικό της δίκτυο, έτσι η στήριξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, χωρίς να εξαρτάται από άλλα δίκτυα Wi-Fi ή κινητής τηλεφωνίας. Αφού δώσετε τις συντεταγμένες σας στη σχετική εφαρμογή SynScan και εκτελέσετε μια απλή διαδικασία ευθυγράμμισης, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε το σύμπαν, χρησιμοποιώντας τα εύχρηστα μενού της εφαρμογής στην οθόνη αφής.

Οι εφαρμογές SynScan υποστηρίζουν επίσης την εφαρμογή πλανηταριακού τύπου SkySafari Plus/Pro για κινητά που τρέχουν Android ή iOS (σημειώνεται ότι η συνδεσιμότητα του iOS τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν περιορισμένη). Οι εφαρμογές SynScan και SynScan Pro υποστηρίζουν τώρα ASCOM για περιστροφή, GOTO και Pulse Guiding. Μπορείτε να κατεβάσετε τον οδηγό ASCOM για τηλεσκόπια Sky-Watcher από τους παρακάτω συνδέσμους:

 SYNSCAN APP ASCOM DRIVER και SYNSCAN HANDCONTROLLER ASCOM DRIVER

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Καθ.Βάρος (γρ.) 1000

Συμβατή με όλες τις στηρίξεις GoTo της Sky-Watcher

Διαστάσεις αποστολής: 120x80x30 mm

 

Η συσκευασία περιέχει:

τη μονάδα WiFi
καλώδια RJ12 και RJ45


Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Σχετικά Προϊόντα: